Besa Group un Bodrum a yapacağı 50 milyon $ lık otel için imzalar atıldı

Besa Group\'un Bodrum\'a yapacağı 50 milyon $\'lık otel için imzalar atıldı
19 Temmuz 12:25 2018

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini açmak üzere Besa Grup ile anlaÅŸtı. Toplam 85 odalı otel, Bodrum-Küçükbük’te bulunan Besa Gruba ait The BO Viera yatırımının bir parçası olacak.

Curio Collection by Hilton Türkiye'ye ilk olarak Besa Group'un Bodrum'da hayata geçireceÄŸi The Bo Vue projesi ile giriyor.


''HILTON BESA GRUNU'NU TERCÄ°H ETTÄ°''

Ä°mza töreni  için düzenlenen basın toplantısında konuÅŸan Besa Group Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Salih Bezci, Türkiye'nin uluslararası turizmden aldığı payı arttırmak için elimizi taşın altına koyduk. Hilton, dünyada büyük saygınlığı bulunan Curio Collection by Hilton'u Türkiye'ye ilk kez Besa Group ile getirmeyi tercih etti.'' ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki dönemde Bodrum'a 5 milyar dolarlık yatırım beklendiÄŸini ifade eden Bezci, Bodrum'un bu yıl ağırladığı ziyaretçi sayısında da rekor artış kaydedileceÄŸini kaydetti.

YATIRIM MALÄ°YETÄ° 50 MÄ°LYON DOLAR''

Tesisin 25 bin metrekarelik bir alana sahip olduÄŸunu kaydeden Salih Bezci, toplam yatırım bedelinin ise 50 milyon dolar olduÄŸunu belirterek ÅŸunları söyledi:

''Türkiye’deki ilk Curio Collection Oteli'nin açılışı bizim için çok heyecan verici bir dönüm noktası” derken ÅŸöyle devam etti: “The BO Viera projesi ile büyük bir hayalimizi gerçekleÅŸtirmiÅŸtik. Åžimdi, dünyanın da en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum’un deÄŸerine deÄŸer katacak “The BO Vue”, Türkiye’de ilk kez hayata geçiriyor. “The BO Vue”, gerçek bir unutulmaz konaklama deneyimi arayan meraklı gezginlerin Bodrum’daki vazgeçilmez adresi olacağından eminim. DeÄŸerli Hilton yöneticilerine, bu lüks markayı Türkiye’ye getirmek için BESA Grup’u tercih ettiklerinden dolayı teÅŸekkür ederim. Alanlarında uzmanlaÅŸmış iki grubun, Bodrum’un daha da geliÅŸmesi için güçlerini birleÅŸtirecek olmasından mutluluk duyuyorum.''
 


KHNEISSER: FARKLI BÄ° KONAKLAMA DENEYÄ°MÄ° TAAHHÜT EDÄ°YOR

Toplantıda konuÅŸan Hilton MENA Ä°ÅŸ GeliÅŸtirme baÅŸkan Yardımcısı Carlos Khneisser ise, ''Curio Collection, yatırımcıların lüks oteller için özgün konseptler geliÅŸtirmesine ve Hilton sistemimize entegre etmesine imkan veriyor. Türkiye’nin St. Tropez’i diye anılan Bodrum, seçkin otellere, restoranlara ve beach club’lara ev sahipliÄŸi yapıyor. Farklı bir konaklama deneyimi tasarlamayı ve geliÅŸtirmeyi taahhüt eden yatırımcıyla birlikte çalışıyor, misafirlerin sürekli geliÅŸen bu gözde destinasyonda en iyi deneyimi yaÅŸamasını amaçlıyoruz.” dedi.

EFE BEZCÄ°: TURÄ°ZM SEKTÖRÜNE KATKIDA BULUNACAK

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ise konuÅŸmasında, ''Hilton marka ve standartlarının korunacağı 'The BO Vue' otelimiz  ile Curio Collection by Hilton’un, sahip olduÄŸu elit konseptle gerek Bodrum’a gerek turizm sektörümüze çok deÄŸerli katkılarda bulunacağına inanıyorum. Hilton’un Türkiye’ye ilk kez verdiÄŸi markası Curio Collection by Hilton için BESA Grup yatırımını  ve güvencesini seçmesinden onur duyuyoruz.  “The BO Vue”, Bodrum’un seçkin ve elegant bir adresi olarak vazgeçilmez bir  deneyim olacak. GeleceÄŸe atılan temellerin saÄŸlamlığını gösteren bu iÅŸ birliÄŸinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Tamamı deniz manzaralı 85 oda ve 190 ytağın bulunacağı tesisin, 2021 yılında misafirlerini ağırlaması bekleniyor.


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar