Bitter & sütlü ve beyaz çikolatadan sonra, 80 yılın en büyük keşfi: Ruby

Bitter & sütlü ve beyaz çikolatadan sonra, 80 yılın en büyük keşfi: Ruby
29 Kasım 20:33 2018

Çikolata dünyasında heyecan verici bir yenilik: bitter, sütlü ve beyaz çikolatadan sonra, dünyada dördüncü tür çikolata keÅŸfedildi. Ruby çikolata, Magnum dondurması ile birikte Türkiye’de ilk kez hazzın mekanı Magnum Store Ä°stanbul’da çikolata severlerle buluÅŸacak.

Dondurma ve çikolata hazzı otoritesi Magnum, dünyada dördüncü tür çikolata olarak keÅŸfedilen Ruby çikolatayı, Türkiye’de ilk kez Magnum çikolata severlerle buluÅŸturuyor.

Ruby, Fransa ve Belçika’da yer alan Barry Callebaut global AR-GE merkezlerinin 28 AR-GE merkezi ve the Jacobs University iÅŸbirliÄŸinde 13 yıl süren çalışmalar sonucu keÅŸfedildi. Bitter, sütlü ve beyaz çikolatadan farklı olarak tamamen yeni bir lezzet deneyimi sunuyor.
 

 

Ruby doÄŸal olarak pembe
Ruby çikolata, Ruby kakao çekirdeklerinden doÄŸal olarak elde ediliyor. Karakteristik pembe rengi,adını aldığı Ruby kakao çekirdeÄŸinden geliyor. Herhangi bir meyve aroması veya gıda boyası içermeden özgün bir iÅŸleme sürecinden geçirilerek üretiliyor. Ruby çikolata, duyulara hitap eden, yeni bir lezzet. “YoÄŸun duyusal bir haz” olarak tarif ediliyor ve böÄŸürtlenin damakta bıraktığı meyvemsi ekÅŸilik ve çikolatanın tatlılığındaki zıt lezzetleri buluÅŸturuyor.

 

Magnum, yenilikçi yaklaşımıyla Ruby çikolatayı Türkiye’de tanıtan ilk dondurma markası oldu

Magnum Store Ä°stanbul, kış sezonunu Ruby sürpriziyle açıyor.Ruby’nin keÅŸfini saÄŸlayan dünyaca ünlü çikolata üreticisi Barry Callebaut’nun Çikolata Åžefi Martin Diez, Magnum Store’a özel olarak Ruby çikolatası ve Magnum dondurmasının buluÅŸtuÄŸu tatlı ve içeceklerden oluÅŸan bir menü hazırladı. Yeni ve otantik lezzetin peÅŸindeki haz tutkunları, yepyeni çikolata Ruby’i ilk kez Magnum Store’da bu özel lezzetler ile keÅŸfedecek.

Magnum Store Ä°stanbul’da kışa özel benzersiz Magnum Ruby tatlıları, içecekleri ve kiÅŸiye özel Magnumlarını Ruby çikolatası ile kendileri yaratacakları bir deneyim haz tutkunlarını bekliyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

2 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar