En lezzetli fuar Ankara’da açıldı!

En lezzetli fuar Ankara’da açıldı!
10 Mart 01:28 2017

Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBATECH ANKARA 2017 açıldı. Fuar 12 Mart akÅŸamına kadar Ankara ATO Congresium’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen ve lezzetin teknolojilerinin sergilendiÄŸi IBATECH ANKARA 2017 Fuarı, Messe Stuttgart Türkiye Genel Müdürü Ufuk Altıntop ve sektör yetkililerinin katılımıyla kapılarını açtı.

Fırıncılık ve pastacılık sektöründeki yenilikler sergileniyor

2016’da Ä°stanbul ve Ä°zmir’de rekor ziyaretçiyi ağırlayan IBATECH fuarı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da 12 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Ankara’da da gerek katılımcı firmalar gerekse ziyaretçilerden büyük ilgi gören fuar, özellikle Anadolu’dan gelen çok sayıda giriÅŸimciye de ev sahipliÄŸi yapıyor.

Çok sayıda uluslararası pazar lideri markanın en yeni teknolojileri ve ürünlerini sunduÄŸu fuarda, fırıncılık ve pastacılık sektörünün geleceÄŸini ÅŸekillendirecek yenilikler sergileniyor.

Ekmek , hamur açma, iÅŸleme makineleri, pasta/dondurma/çikolata yapımında kullanılan fırınlar, mikserler , blenderlar vb. gibi birçok teknolojik aletin sergilendiÄŸi fuarda müÅŸteriler ve ziyaretçiler için hamur açma , baklava dilimleme , ekler ve poÄŸaça üretimine iliÅŸkin mini etkinlikler ve ÅŸovlar yer alıyor.

Pazar büyüklüÄŸü 6 milyar dolar

IBATECH Ankara, Türkiye’de 6 milyar doların üzerinde bir pazar payına sahip unlu mamuller sektörünün buluÅŸma noktası olarak tanımlanıyor.

Yeme içme kültürünün tüm dünyada olduÄŸu gibi Türkiye’de de yükseliÅŸte olmasının etkisiyle sektör üreticilerinin yenilik arayışları fuara olan ilgiyi arttırdı.

Fırıncılık ve pastanecilik makineleri ile dondurma ve çikolata üretimi teknolojileri alanındaki uluslararası uzmanlık fuarı olan IBATECH,  büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli etkinliÄŸi olarak kabul ediliyor. Fuarda çok çeÅŸitli katılımcıların yanı sıra yine çok sayıda uluslararası pazar lideri en yeni teknolojileri ve ürünlerini 10.000 metrekarelik brüt alanda sunuyor.

Fuarda tamamen gümüÅŸ ve altın kaplama çikolata ve drajeler büyük ilgi gördü.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar