İYAGAD Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

İYAGAD Yeni Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu
19 Kasım 18:55 2017
Ä°stanbul Yeditepe AÅŸçılar ve Garsonlar Dernegin yapmis oldugu istisare toplantisindan sonra alinan kararlar dogrusundan Yeni Kadin Kollari BaÅŸkanı Semra BEYAZAY  oldu.
IYAGAD  DerneÄŸi  Basarili bir tablo ve görevi  boyunca güzel iÅŸler ortaya  koyan Kadın Kolları BaÅŸkanı Sayın  Munise BALIBEY  Yönetim  Kurulunun almış olduÄŸu  Karar ile DerneÄŸin Denetleme Kurulu  BaÅŸkanlığı görevine getirilirken yine baÅŸarılı bir çalısma tablosu sergileyen Kadın Kolları BaÅŸkan Yardımcısı olan BEYAZAY oy çoÄŸunluÄŸu ile yeni gorevini teslim aldı.
Yeni BaÅŸkandan düÅŸünce ve görüÅŸlerini aldığımizda bizlere
"Bu mesleÄŸe baÅŸlamadan önce herkesten duyduÄŸum tek ÅŸey kadınları mutfaklarda çalıştırmazlar sürekli ezilirsiniz iÅŸten soÄŸursunuz gibi cümleler ile çok fazlaca karşılaÅŸtım fakat bu duyduklarımın üzerine giderek ben yaparım ve ben baÅŸarırım dedim her zaman.Ailemden, ustalarımdan  ve sevdiklerimden aldığım en büyük destek ile  Åžuanda geldiÄŸim konumda , çalıştığım is yerinde olsun kadın asçıların çoÄŸunlukta olduÄŸunu görmek beni çok çok mutlu ediyor özellikle yeni nesil  bayan aÅŸçılar gümbür gümbür geliyor. 
MesleÄŸimizde bu kadar çok bayan aÅŸçının olması beni cok mutlu ediyor her yanımızda beyaz üniformalı bayan aÅŸçılar bu benim hayalimdi ve bunu gerçekleÅŸtirdim. Ama bunlar henüz baÅŸlangıç biz bayan aÅŸçıların daha bir cok güzel iÅŸlere imza atacağımızı her geçen gün daha faklı ve gastronomiye birsey katacağımızda hic kimsenin kuÅŸkusu olmasin . 
Beni bu göreve layık gören yönetim kurulumuza teÅŸekkür ederim.
Kadın kollarının bütün projelerinde yanımızda olup hep destekleyen, sadece sıradan bir yönetimi  olmayıp bize en büyük abiliÄŸi  KardeÅŸliÄŸi yapan dernek Yonetim Kurulumuza teÅŸekkür ederim. Ä°YAGAD Kadın Kolları hız kesmeden en güzel ÅŸekilde etkinliklerimiz ve projelerimiz  yeni ekibim ve çalışma arkadaÅŸlarım ile  devam edecek."
Yeni Gorevinde bizlerde Sayın Semra BEYAZAY Başkana başarılar dileriz.


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

4 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

2 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar