Kekik sanıp kullandığı bonzai öldürdü

Kekik sanıp kullandığı bonzai öldürdü
23 Mart 18:52 2017

Ä°stanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduÄŸu yi sanıp, da piÅŸirdiÄŸi ete koyması sonucu 9 kiÅŸi zehirlendi. Ev sahibinin eniÅŸtesi yaÅŸamını yitirdi

Ä°stanbul 'da ev hanımı Aysel K., bahçesinde bulduÄŸu yi sanıp da piÅŸirdiÄŸi etlere karıştırınca 9 kiÅŸi zehirlendi. Zehirlenen eniÅŸte hayatını kaybetti. Yavuztürk Mahallesi'nde yaÅŸayan Aysel K. ve eÅŸi Cuma K., Ankara'dan gelen kardeÅŸi ve diÄŸer yakınları için mangal hazırlığına girdi. Aysel K., bahçede çalı çırpı toplarken yerdeki bir poÅŸet dikkatini çekti. Ä°çi bonzai dolu poÅŸeti açan Aysel K., daÄŸ kekiÄŸi sandığı uyuÅŸturucu maddeyi bir kavanoza boÅŸalttı. Mangal için hazırladığı etleri de daÄŸ kekiÄŸi sandığı bonzai ile terbiyeledi. Ardından tüm eti mangalda piÅŸirdi. Aysel K.'nin gelini Yeliz D. dışındaki herkes, sofraya gelen bonzaili etlerden yedi.

GARÄ°PLEÅžTÄ°LER
Etten yiyen herkesin kısa bir süre sonra boÅŸ boÅŸ bakmaya ve garip davranmaya baÅŸladığını gören Yeliz D., "Başım dönüyor" diyen eÅŸini hava almaya çıkardı. Tekrar sofraya döndüÄŸünde ise herkesin sabit durmakta zorlandığını ve anlamsız hareketlerde bulunduÄŸunu fark etti. Yeliz D. hemen 112 Acil Servisi'ni aradı. Olay yerine gelen ambulanslar zehirlenen Aysel K., Cuma K., Sare S., Erhan D., Bayram A., Hatice A., Serdar A., Nevzat A., Aysel A., Gürhan D.'yi hemen çevre hastanelere götürdü. UyuÅŸturucu madde nedeniyle zehirlenen aile fertlerinden 55 yaşındaki eniÅŸte Bayram A. hayatını kaybetti. Aysel K. ifadesinde "Herkes teker teker bayılınca anladım ki poÅŸetten kavanoza daÄŸ kekiÄŸi sanarak boÅŸalttığım ÅŸey bizi bu hale getirdi. Hemen mutfağın penceresinden tüm kavanozu attım. Sonra ben de kendimi kaybettim. Bahçeme o poÅŸeti kim koydu bilmiyorum" dedi. Polis evin bahçesine içi bonzai dolu poÅŸeti bırakan ÅŸahsın yakalanması için çalışma baÅŸlattı.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar