Nusret ten yangın açıklaması

Nusret\'ten yangın açıklaması
01 Ekim 00:40 2018

Gökçe," Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaÅŸadık. Ayrıca söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk" dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre Nusret, açıklamasının devamında ÅŸu ifadeleri kullandı:

Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaÅŸadık. Büyük emekler vererek bugünlere getirdiÄŸimiz iÅŸimizin en önemli parçası olan misafirlerimizi ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmek isterim.

Her ÅŸeyden önce kiÅŸisel üzüntümü ifade ediyorum. Misafirlerimizi Ä°stanbul'da bulundukları farklı mekanlarda ziyaret ettim. Onların nihai saÄŸlıklarına kavuÅŸabilmeleri için her türlü desteÄŸi bizzat yürütüyor olacağım.

Çalışma hayatım boyunca velinimetim olarak düÅŸündüÄŸüm misafirlerimizi, güzel lezzetlerin yanı sıra sorumluluk ve iyi niyetimizi de son noktasına kadar sunarak ağırlamaya devam edeceÄŸiz.

Ayrıca belirtmek isterim ki; söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk. Hiçbir görsellik benim ve ailem olarak nitelendirdiÄŸim ekibim için misafirlerimizin saÄŸlığından, güveninden ve keyfinden önemli deÄŸildir.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar