TAÅžPAKON KAMUOYU DUYURUSU

TAÅžPAKON KAMUOYU DUYURUSU
29 Eylül 11:20 2018

TAÅžPAKON KAMUOYU DUYURUSU

DeÄŸerli AÅŸçılık ve Pastacılık Mesleki Camiamız,

Uzun süredir üstünde çalıştığımız ve bizce sektör olarak eksikliÄŸini yaÅŸadığımız bir konu ile ilgili baÅŸlattığımız hizmetimizi sizlerle paylaÅŸmak istiyoruz.

Hepimizin bildiÄŸi üzere aÅŸçılar ve pastacılar olarak kolay ÅŸartlar altında çalışmıyoruz. MesleÄŸimiz bir takım özellikleri sebebi ile fiziken ve zihinsel olarak ciddi bir çaba sarf etmemizi gerektiriyor. Ä°ÅŸte bu noktada, böylesine meÅŸakkatli bir görevin üstesinden gelirken, emeÄŸimizin karşılığını alabilmek hem motivasyon, hemde yaÅŸam ÅŸartlarımızın kalitesi açısından büyük önem arz ediyor.

Günümüzde birçok meslek alanında olduÄŸu üzere aÅŸçılar ve pastacılar olarak da, sigortasız çalıştırılma, ağır çalışma koÅŸulları, fazla çalışma, mesai farklarının ödenmemesi, özel günlerde yasal hak ve alacaklar ödenmeksizin çalışmaya zorlanılması, mobbing, saÄŸlıksız ve güvenliksiz çalışma ortamları, haksız yere iÅŸten çıkarılma vb. birçok sorunla karşı karşıyayız.

Konfederasyonumuz aÅŸçılık ve pastacılık mesleki alanında Türkiye'nin en üst STK'sı olarak iÅŸ hayatının ve çalışma koÅŸullarının getirdiÄŸi zorluklara karşı meslektaÅŸlarımızın yasal haklarının korunması bizim için en önemli görevlerden biridir. Bu sebeple Konfederasyon olarak aÅŸçılar ve pastacılar ile ilgili iÅŸ ve sosyal güvenlik hukukundan kaynaklanan sorunlarda meslektaÅŸlarımıza ücretsiz hukuki destek saÄŸlanmasına karar vermiÅŸ bulunmaktayız. Yukarıda belirttiÄŸimiz her türlü yasal sorunların gerek yargı öncesi, gerekse yargılama sırasında (yargılama giderleri kiÅŸiye ait olmak üzere) hukuki destek ve Avukat danışmanlık hizmeti tarafımızdan ücretsiz olarak saÄŸlanacak ve bu süreçte uÄŸramış oldukları haksızlıklar karşısında Konfederasyon olarak yasaların tarafımıza tanıdığı haklar nezdinde meslektaÅŸlarımızın yanında olunacaktır.

Bu baÄŸlamda TaÅŸpakon resmi Avukatı Sn.Ali Onar ve Onar Hukuk Bürosu'nun uzman ekibi size gerekli her türlü hizmeti saÄŸlayacaklardır. Konu ile ilgili yukarıda bahsi geçen sorunlar ile karşılaÅŸan meslektaÅŸlarımız +902167061038 nolu TaÅŸpakon Genel Merkez telefonu veya info@taspakon.org.tr mail adresi üzerinden baÅŸvurularını yapabilirler.

Camiamıza hayırlara vesile olmasını dileriz.

TaÅŸpakon Genel SekreterliÄŸi

 



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar