ÜNLÜ PASTRY CHEF MURAT KARAMAN Lord’s Palace HOTEL\'DE...

ÜNLÜ PASTRY CHEF MURAT KARAMAN  Lord’s Palace HOTEL\'DE...
07 Mart 13:30 2017

ÜNLÜ PASTRY CHEF MURAT KARAMAN  Lord’s Palace HOTEL'DE...

Mutfakhaber.net ailesi olarak ÅŸefimize yeni görev yerinde baÅŸarılar diliyoruz....

AydoÄŸan Group’un turizm alanında ilk yatırımı Lord’s Palace, geçtiÄŸimiz aylarda  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde açıldı.

AydoÄŸan Group Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ünal AydoÄŸan; turizm sektörüne  Lord’s Palace ile girdiklerini ayrıca 2017 yılında yeni bir otel yatırımlarının da olacağını söyledi.

Turistlerin Yeni Gözdesi Olacak

25 bin metrekare alana kurulu Lord’s Palace, deniz manzaralı 1 kral dairesi ve 17 suit odası olmak üzere toplamda 250 oda ile hizmet veriyor. Åžehrin merkezine yürüme mesafesinde olan otel,  Girne manzaralı teras katındaki havuzun yanı sıra; 470 metrekarelik sahiliyle ön plana çıkıyor. Otel, gurme restoranları, bar ve SPA’sıyla da yerli halkın  ve yabancı turistlerin ilk tercihi olmaya aday.

YeÅŸilin ve mavinin tarihle buluÅŸtuÄŸu dünyanın en güzel lokasyonlarından Kuzey Kıbrıs’a yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Lord’s Palace, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduÄŸu farklı konsepteki restoranlarıyla ‘damak hafızalarında’ unutulmaz tatlar bırakacak. Girne’nin nefes kesen panoramasına hakim Sky Bar’da ise haftada 3 gün DJ performansları yaz gecelerini hareketlendirecek.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

1 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

3 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

1 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar