2018 Ege Şefler Yarışması Jüri Listesi Açıklandı...

2018 Ege Şefler Yarışması Jüri Listesi Açıklandı.
16 Åžubat 15:00 2018

2018 Ege Åžefler Yarışması Jüri Listesi Açıklandı.

EGE BÖLGESÄ° 3. OTEL EKÄ°PMANLARI FUARI ve KIYI EGE TURÄ°ZM FUARI 21-24 ÅžUBAT’TA KUÅžADASI’NDA

KuÅŸadası, 21-24 Åžubat tarihleri arasında bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Ege Bölgesi Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı’na ev sahipliÄŸi yapmaya hazırlanıyor.

KuÅŸadası Kaymakamlığı ve KuÅŸadası Belediyesi’nin katkılarıyla GL Platform Fuarcılık tarafından KuÅŸadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 4 günlük Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile Kıyı Ege Turizm Fuarı ile ilgili olarak KuÅŸadası Belediyesi Ä°bramaki Sanat Galerisi’nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya
KuÅŸadası Kaymakamı Muammer Aksoy, KuÅŸadası Belediye BaÅŸkanı Özer Kayalı, KuÅŸadası Otelciler ve Yatırımcılar DerneÄŸi (KODER) BaÅŸkanı Tacettin Özden, TÜRSAB KuÅŸadası Bölgesel Yürütme Kurulu BaÅŸkanı Gökhan Aydın, KuÅŸadası Profesyonel AÅŸçılar DerneÄŸi (KUPAD) BaÅŸkanı UÄŸur Apak, GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan ve basın mensupları ile KuÅŸadası Profesyonel AÅŸçılar DerneÄŸi üyeleri katıldı.
 

Toplantıda konuÅŸan KuÅŸadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nin KuÅŸadası açısından önemine dikkat çekerek kongre turizminin geliÅŸtirilebilmesi için bu deÄŸerli mekânın çok daha etkin bir biçimde kullanılması gerektiÄŸini söyledi. 22-24 Åžubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın KuÅŸadası açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Aksoy “Elbette ki otel ekipmanları ile ilgili olarak yapılacak bir fuar için en doÄŸru adreslerden birisi ülkemizin önemli turizm merkezlerinden olan KuÅŸadası’dır. BaÅŸta bu organizasyonun üçüncü kez KuÅŸadası’nda düzenlenmesine aracılık eden GL Platform Fuarcılık ve turizm ile ilgili her türlü giriÅŸim ve organizasyona destek veren KuÅŸadası Belediyesi olmak üzere katkı sunan tüm kiÅŸi ve kurumlara teÅŸekkür ediyorum” dedi. Aksoy, 2018 yılının turizm açısından iyi yıllara dönüÅŸün baÅŸlangıcı olacağını belirterek 2019 ve 2020 yıllarında turizm alanında yaÅŸanan olumsuzlukların etkilerinin tamamen ortadan kalkmasını beklediklerini söyledi.
 

Aksoy’un ardından konuÅŸan KuÅŸadası Belediye BaÅŸkanı Özer Kayalı, iki önemli fuar organizasyonuna ev sahipliÄŸi yapacak olmasının mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını belirtti. GeçtiÄŸimiz iki yılda baÅŸarıyla gerçekleÅŸen Ege Bölgesi Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na ek olarak bu yıl eÅŸ zamanlı olarak Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın da düzenleneceÄŸini ifade eden BaÅŸkanı Kayalı “Efes Fuar ve Kongre Merkezi, dört gün boyunca çeÅŸitli etkinliklere sahne olacak. Ä°lçemize hareket katan ve tanıtıma katkısı bulunan her türlü etkinlik ve organizasyona KuÅŸadası Belediyesi olarak katkı sunmaya devam edeceÄŸiz. Fuarlarda tek amaç ürün sergilemek deÄŸildir. 21-24 Åžubat tarihleri arasında düzenlenecek olan bu fuarların kış sezonunda ilçemizde yaÅŸanan duraÄŸanlığı ortadan kaldıracağına ve hareket katacağına inanıyorum” dedi. Turizm sektörüne hakim olan karamsar tablonun yavaÅŸ yavaÅŸ dağılmaya baÅŸladığına dikkat çeken BaÅŸkan Kayalı, 2018 sezonu için yapılan erken rezervasyon oranlarında yüzde 40’a yakın bir artış olduÄŸunu kaydetti.

KUPAD BaÅŸkanı UÄŸur Apak, Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı kapsamında 3. Ege Åžefler Yarışması, Genç AÅŸçılar Yarışması ve Liseler Arası Yarışmalar düzenleyeceklerini belirtti. Apak, fuara 5 bin aÅŸçının, Türkiye AÅŸçılar Federasyonu’na baÄŸlı Türkiye’nin farklı bölgelerinden 23 dernekten ÅŸef aÅŸçının ve yurtdışından 10 jüri üyesinin katılacağını söyledi.

GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan ise geçtiÄŸimiz yıl ikincisi düzenlenen Ege Bölgesi Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na 220 marka, 125 firma ve 12 bin 300 ziyaretçinin katıldığını vurguladı. Bu yıl katılımcı marka sayısının 300’e, firma sayının ise 150’ye yükseldiÄŸini kaydeden Ceylan 15 bin ziyaretçiye hedeflediklerini ifade etti.
TÜRSAB KuÅŸadası Bölgesel Yürütme Kurulu BaÅŸkanı Gökhan Aydın, Efes Kongre Merkezi’nin dünya standartlarında önemli bir mekân olduÄŸunu ve daha etkin bir ÅŸekilde kullanılması gerektiÄŸini söyledi.

  Etiketler


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

2 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar