Boğazın incisi Lacivert  kalite ve şıklığı ile Le Chic Bodrum’a geliyor

Boğazın incisi Lacivert   kalite ve şıklığı ile Le Chic Bodrum’a geliyor
08 Haziran 22:21 2021

BoÄŸazın incisi Lacivert 

kalite ve şıklığı ile Le Chic Bodrum’a geliyor

 

Deniz GYO’nun ilk projesi olan Le Chic Bodrum, DoÄŸuÅŸ Grubu’nun yeme-içme sektöründeki en gözde markalarından Lacivert Restaurant’ı Bodrum’a getiriyor.

Lacivert’in, Ä°stanbul’un dışındaki ilk ÅŸubesi olacak restaurant, kapılarını 17 Haziran’da açacak. EÅŸsiz manzarası eÅŸliÄŸinde misafirlerine en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen Lacivert, bu yaz Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olacak. Pandemi koÅŸullarına uygun olarak, 1200 metrekarelik iskele üzerinde 120 kiÅŸiye kadar hizmet verebilecek iÅŸletmeye, denizden tekne ile ulaşım imkanı da mevcut.

Deniz GYO’nun, Bodrum Asarlık mevkiinde geliÅŸtirdiÄŸi 94 rezidans ve otel bölümlerinden oluÅŸan, Kaya Grubu’nun Palazzo Luxury Collection kalitesi ile site ve otel yönetimini üstlendiÄŸi Le Chic Bodrum projesi, sunduÄŸu hizmet yelpazesini yeni anlaÅŸmalar ile zenginleÅŸtiriyor. Akdeniz Mutfağının seçkin lezzetlerini müÅŸterileriyle buluÅŸturan Lacivert Restaurant, Ä°stanbul dışında ilk kez Le Chic Bodrum’da en özel menüleri ile misafirlerini ağırlayacak. Ä°ÅŸletme, 17 Haziran’dan itibaren hizmet vermeye baÅŸlayacak. 

“Bodrum’un güzelliÄŸi Lacivert lezzetiyle buluÅŸuyor”  

Konuya iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulunan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, gerek mutfak çizgisinin yüksek kalitesi gerek sunacağı benzersiz atmosfer ile Lacivert Restaurant’ın Bodrum’un güzelliÄŸine lezzet katacağını belirtti. Kaya, “Temmuz 2020’de, yaÅŸam alanı olarak kapılarını açtığımız Le Chic Bodrum’da, rezidans ve otel bölümlerinin yönetiminde ülke turizminin köklü markalarından Kaya Grubu iÅŸbirliÄŸimiz ile Palazzo Luxury Collection kalitesini konut sahiplerine sunuyor, misafirlerimize en nitelikli hizmeti vermeye odaklanıyoruz. Yönetim felsefemizin odağında, kusursuz müÅŸteri memnuniyeti yer alıyor. Bu felsefe ve vizyonumuzu paylaÅŸan, ağırladığı misafirlerinin akÅŸam yemeklerini unutulmaz kılan, DoÄŸuÅŸ Grubu bünyesindeki en gözde yeme-içme markalarından Lacivert ile  çalışacağımız için mutluyuz. Bodrum’un parlayan yıldızı Le Chic Bodrum’da, Palazzo Luxury Collection ve  Lacivert gibi ülkemizin önde gelen markalarına eÅŸlik edecek yeni sürprizlerimiz için de çalışmalarımız sürüyor” dedi. 

“DoÄŸuÅŸ Grubu yeme-içme sektöründeki yılların deneyimini Lacivert ile Bodrum’a taşıyor”

DoÄŸuÅŸ Yeme-Ä°çme, Turizm ve Perakende Gurubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve CEO’su EryiÄŸit Umur, Lacivert’in Le Chic Bodrum’a çok yakışacağını, markanın bir boÄŸaz yalısında 20 yılı aÅŸkın süredir devam eden hikayesinin Bodrum’a taşınacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.  Umur, “DoÄŸuÅŸ Grubu yeme-içme alanında global ölçekte bir deneyime sahip. Global ortaklıklarımız ve dünyaca ünlü marka portföyümüzle ile gastronomi tutkunlarını yaratıcı konseptler ve farklı deneyimlerle buluÅŸturmaya devam ediyoruz. Bugün portföyümüzde 16 ülkede bulunan 42 farklı markamıza ait 142 restoranımız ile kusursuz servis, şık tasarım ve üst düzey yiyecek içecek kalitesi sunarak misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Lacivert markamızı Bodrum’un prestijli projelerinden Le Chic Bodrum ve Palazzo Luxury Collection deneyimiyle buluÅŸturarak, misafirlerimizi bu sezon Bodrum’da da ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. 

 Bodrum’da hayat ‘Le Chic Bodrum’la daha şık

Rezidans ve otel kısmından oluÅŸan Le Chic Bodrum misafirlerine yeÅŸil ve mavinin bütünleÅŸtiÄŸi bir tatil olanağı veriyor. Proje içerisinde yer alan otel bölümünde Le Chic Bodrum markasıyla ve Palazzo Luxury Collection deneyimiyle yüksek kalitede konaklama hizmeti veriliyor. 2+1’den baÅŸlayan, farklı büyüklüklere ve plan ÅŸemasına sahip rezidansların bulunduÄŸu projede, misafirlere açık-kapalı yüzme havuzu, SPA, fitness merkezi ve spor alanlarıyla da aktivite imkanları sunuluyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar