Bolca Hindi Perakende Sektörünün Buluşma Noktası YZB 2017’de!

Bolca Hindi Perakende Sektörünün Buluşma Noktası YZB 2017’de!
10 Nisan 20:27 2017

Bolca Hindi Perakende Sektörünün BuluÅŸma Noktası YZB 2017’de!

 

Perakende sektörünün paydaÅŸlarını bir araya getiren Yerel Zincirler BuluÅŸuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı, bu yıl ‘dönüÅŸüm’ baÅŸlığı altında perakende sektöründeki verimliÄŸi masaya yatıracak. Organize gıda perakendesinin en büyük konferans & fuar organizasyonu olan ve 9. su düzenlenecek olan etkinlikte sektörün duayen isimleri perakende verimli dönüÅŸümü tartışırken, sponsor firmalar ise temsil ettikleri 300’e yakın markanın yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

 

GeçtiÄŸimiz günlerde piliç sektörünün devi Erpiliç tarafından satın alınarak gücüne güç katan Bolca Hindi, organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerdeki iddiası doÄŸrultusunda  YZB 2017’de tüm paydaÅŸları ile bir araya gelerek özel lezzetler sunacak. Erpiliç güvencesiyle tüm Türkiye’de yaygınlaÅŸmayı hedefleyen Bolca Hindi, yerel zincir marketler aracılığıyla tüketiciye her noktadan ulaÅŸacak.

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen ve BaÅŸbakan Binali Yıldırım ile Maliye Bakanı Naci AÄŸbal’ın katılımıyla kapılarını açacak olan YZB 2017’de özel lezzetlerimizle sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.  

 

 

Tarih: 12 – 13 Nisan 2017

Yer: Haliç Kongre Merkezi



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar