Bozcaada Yerel Tatlar Festivali ne İstanbul seçimi ertelemesi

Bozcaada Yerel Tatlar Festivali\'ne İstanbul seçimi ertelemesi
10 Mayıs 23:06 2019

Çanakkale'nin Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada'da, ilçe belediyesinin desteÄŸiyle BOZTÄ°D tarafından 23 Haziran'da yapılması planlanan Yerel Tatlar Festivali, aynı tarihte gerçekleÅŸtirilecek olan Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı seçimleri nedeniyle bir hafta sonraya ertelendi.

Bozcaada Belediye BaÅŸkanı Hakan Can Yılmaz, "Bozcaada Belediyesi tarafından desteklenen, BOZTÄ°D tarafından düzenlenen Yerel Tatlar Festivali, seçimin yapılacağı hafta sonuna denk geliyordu. Misafir portföyümüzün büyük çoÄŸunluÄŸunun Ä°stanbul'dan olduÄŸunu biliyoruz. Dolayısıyla buradaki vatandaÅŸlarımızın ve misafirlerimizin demokratik haklarını kullanabilmeleri adına bu etkinliÄŸimizi bir hafta sonraya aldık" dedi.

Herkesi oylarını kullandıktan sonra Bozcaada'ya bekleriz

BOZTÄ°D BaÅŸkanı Ülke Diler de Bozcaadalılar olarak bu gibi konularda hassas davrandıklarını belirterek, ÅŸunları söyledi:

"Adamıza daha çok Ä°stanbul'dan turist geliyor. Ä°nsanların demokratik olarak oylarını kullanmalarını istiyoruz. Üyelerimizden gelen talepte bu doÄŸrultuda. Bozcaada Yerel Tatlar Festivali de seçim gününe denk geldiÄŸi için bir hafta sonraya erteledik. Herkesi oylarını kullandıktan sonra Bozcaada'ya bekleriz."



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar