CarrefourSA Yenilediği ‘Gurme’ Konseptiyle İlk Marketini Açtı

CarrefourSA Yenilediği ‘Gurme’ Konseptiyle İlk Marketini Açtı
03 Mayıs 13:25 2017

Türkiye perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA, yeni konseptiyle ilk Gurme marketini, 2 milyon TL yatırımla Ä°zmir Oxygen AVM’de açtı.

CarrefourSA’nın Ä°zmir Oxygen Gurme Marketi, alışılagelmiÅŸ taze gıda ürünlerinin yanı sıra suÅŸiden kabuklu deniz ürünlerine, glütensiz ürünlerden kendi ürettiÄŸi boyoz gibi tatlara kadar toplam 15 bin çeÅŸit ürünle lezzet farklılıkları sunacak.

Sabancı Holding ve Carrefour iÅŸtiraki CarrefourSA, ürün yelpazesi ve hizmet anlayışını yenilediÄŸi ilk “Gurme” marketini, 2 Mayıs 2017 Salı günü, Ä°zmir MaviÅŸehir’deki Oxygen AVM’de hizmete açtı.

Açılışa, Sabancı Holding Perakende Grup BaÅŸkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ata KöseoÄŸlu, CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik ve Ä°cra Kurulu Üyeleri katıldı.

Ata KöseoÄŸlu: “Daha etkin bir ÅŸekilde tüketicilerine ulaÅŸan CarrefourSA hedefliyoruz”

Açılışta bir konuÅŸma yapan Sabancı Holding Perakende Grup BaÅŸkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ata KöseoÄŸlu, Sabancı TopluluÄŸu Perakende Grubu olarak; sürekli geliÅŸim anlayışını odağına alan, sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla birlikte çalıştıklarının altını çizerek, ÅŸunları söyledi; “KurulduÄŸu günden bu yana ülkemizde organize perakende sektörünü ÅŸekillendiren ve Sabancı Holding’in gıda perakende sektöründeki markası CarrefourSA’nın mevcut sistem ve süreçlerini yenileyerek daha etkin ve daha verimli bir ÅŸekilde tüketicilere ulaÅŸmasını arzuluyoruz. Bu yeniliklerden biri de ilkini Ä°zmir’de tüketicilerimizle buluÅŸturduÄŸumuz Gurme marketimiz. Bugüne kadar tüketicilerine sunduÄŸu ve sektör adına örnek olan yeniliklerle baÅŸarıya ulaÅŸan CarrefourSA’nın yeni dönemde de farklı hizmet ve uygulamalarla baÅŸarısını artırarak geleceÄŸe uzanacağına inanıyoruz.”

Z. Hakan Ergin: “Gurme, CarrefourSA’nın yükselen yıldızı olacak”

CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin de, CarrefourSA olarak tüketicilerine güzel bir alışveriÅŸ ortamı, bol ürün çeÅŸitliliÄŸi ve kalite sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, öncelikle market formatlarını ayrıştırdıklarını, ardından her bir formatı ihtiyaçlara cevap verecek ÅŸekilde yenilediklerini kaydetti.
Yeni yılla birlikte CarrefourSA Gurme marketlerin özgün bir yapıya kavuÅŸturduklarını belirten Z. Hakan Ergin, ÅŸöyle devam etti; “YenilediÄŸimiz Gurme formatımızın ilk marketini 2 milyon TL yatırımla Ä°zmir’de açmaktan mutluluk duyuyoruz. Tasarımı, logosu, ürün çeÅŸidi ve hizmet anlayışı açısından 360 derece yenilediÄŸimiz Gurme ile hem sunacağı farklı lezzetler hem de alışveriÅŸ atmosferi açısından tüketicileri ÅŸaşırtmak istiyoruz. Gurme alanında yatırımlarımıza devam edeceÄŸiz. AlışılagelmiÅŸin dışında taze gıda ürünlerimizin yanı sıra farklı dünya mutfaklarından yemekler hazırlayabileceÄŸiniz lezzetlerin ilk adresi olacağız. CarrefourSA Gurme marketlerimizden alışveriÅŸin adeta bir alışkanlık haline gelmesini hedefliyoruz. Ä°nanıyoruz ki Gurme marketlerimiz, CarrefourSA’nın yükselen yıldızı olacak.”

Ayten Erçevik: “Farklı ürünlerimizle alışveriÅŸ için akla gelen ilk yer olacağız”

CarrefourSA Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik de, Ä°zmir Oxygen Gurme Marketi’nin CarrefourSA’nın alışılagelmiÅŸ taze gıda ürünlerinin yanı sıra lezzet farklılıkları sunacağını belirterek, ÅŸunları söyledi: “Bugün yeni konseptiyle Ä°zmir’de hizmete açtığımız, Gurme marketimizde alıştığımız gıda ürünlerinin dışında hem yöresel lezzetlere yer vererek hem de dünya mutfaklarından farklı ürünleri reyonlarına taşıyarak tüketicilerin alışveriÅŸ için akıllarına gelen ilk yer olacağız. YenilediÄŸimiz Gurme konseptimizde tüketicilerimize yöresel lezzetler, ÅŸarküteri, suÅŸi, kabuklu deniz ürünleri, glütensiz ürünler, organik ürünler, veganlara yönelik ürünler ile kendi ürettiÄŸimiz ekmek, kruvasan ve boyozlardan oluÅŸan unlu mamullerimizi sunacağız. Dünyanın birçok noktasından gelen kahve çekirdeklerinin yer alacağı marketimizde tüketicilerimiz hem kavrulmuÅŸ kahve satın alabilecek hem de dilerlerse satın aldıkları kahve çekirdeklerini çektirip kendi tatlarını hazırlattırabilecekler. Bunun yanı sıra özel ırkların yer alacağı farklı et reyonuyla, zengin mahzeniyle, sezonda yaklaşık 80 ve sezon dışında da yaklaşık 55 farklı balık çeÅŸidinin satılacağı, içinde akvaryumun yer alacağı balık reyonuyla bildiÄŸimiz Ege havasının bir yansıması olacak olan Ä°zmir Oxygen Gurme Marketi, ev gereçleriyle de ihtiyaçlara cevap verecek.”

15 Bin ÇeÅŸit Ürünle Hizmet Verecek

CarrefourSA’nın yeni konseptiyle Ä°zmir Oxygen AVM’de açılan ilk Gurme marketin açılış etkinliÄŸi kapsamında tüketiciler, reyonlarda yöresel lezzetlerden Urla Sakız Enginarı gibi coÄŸrafi iÅŸaretli ürünlerden oluÅŸan tatlarla buluÅŸtular, ünlü Tangocu Ilgın Tekincan’ın gösterisiyle keyifli dakikalar geçirdiler. Ä°zmir Oxygen Gurme Marketi, 35 çalışanı ve 15 bin çeÅŸit ürünüyle tüketicilerine hizmet verecek.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar