Chef Seasons dan hem çevreye hem sofraya katkı

Chef Seasons'dan hem çevreye hem sofraya katkı
19 Ekim 18:49 2020

Chef Seasons'dan hem çevreye hem sofraya katkı

 

 

Yarattığı pratik çözümler ve binlerce özgün karışım ile sofraları zenginleÅŸtirerek yemeklere kimlik katan Chef Seasons, yeni sos tesisinin inÅŸaatına kasım ayında baÅŸlıyor. Temmuz 2021'de faaliyete geçecek olan üretim tesisi sürdürülebilir gıda üretimi konusunda yüzde 100 yenilenebilir enerjiyle çalışan ve atık yönetimi projeleri ile dünyadaki öncü ve örnek iÅŸletmelerden biri olacak.

 

 

Katma deÄŸerli ve ihracat odaklı büyüme stratejisi ile yatırımlarına ara vermeden devam eden Chef Seasons, Ä°zmir'de yeni sıvı sos üretim tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor. Yeni nesil marinasyonlar, kavrulmuÅŸ çeÅŸniler, superfood çeÅŸniler ve özel salata soslarından oluÅŸan binlerce inovatif karışımıyla 30 ülkede 70 milyondan fazla hane halkına eriÅŸen Chef Seasons'ın 2,5 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceÄŸi 3000 metrekare alana sahip 12 milyon ÅŸiÅŸe / yıl kapasiteli yeni sıvı sos tesisinde üretim gelecek yıl baÅŸlayacak.

 

Gıda güvenliÄŸini ön planda tutan, sıfır atık prensibiyle üretim yapan Chef Seasons, yeni üretim tesisinde de yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanacak olup endüstri 4.0 yapılanması ise yeni tesis projesinin temel yapı taÅŸlarını oluÅŸturmaktadır. Temmuz 2021 tarihinde faaliyete geçmesi planlanan yeni sos tesisi ile birlikte ÅŸirketin satış cirosuna yaklaşık 8 milyon dolarlık katkı saÄŸlaması bekleniyor.

 

Büyüme hızıyla dikkatleri çekiyor

 

Binlerce yaratıcı karışımı ve özgün lezzetleriyle fark yaratan Chef Seasons, kurulduÄŸu 2009 yılından itibaren süregelen istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 2010-2012 yılları arasında yüzde 331, 2012-2015 yılları arasında yüzde 420 büyüme performansı göstererek Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen ÅŸirketleri arasında yer alan Chef Seasons, 2017-2020 yılları dönemini de yüzde 206 büyüme performansı ile tamamlayarak, yılı kapatmaya hazırlanıyor.

 

Her çalışan bir lider

 

Chef Seasons, yıllar önce baÅŸlatılan dijital dönüÅŸüm projeleri ve çalışanların mutluluÄŸuna odaklanan üretim yapısı ile sürdürülebilir ve karlı büyümesini devam ettiriyor. Dijital dönüÅŸüm ile çalışanların iÅŸ süreçlerini kolaylaÅŸtıran ÅŸirket, problem çözmek yerine katma deÄŸere odaklanarak iÅŸ sonuçlarının daha verimli olmasını saÄŸlıyor.

 

Bu yılın sonunda yeni organizasyon tipini hayata geçirecek ÅŸirket, çalışanlara ÅŸirketin yönetiminde daha fazla söz hakkı vermeyi amaçlıyor. Yeni organizasyon yapısı ile birlikte Chef Seasons; herkesi bir lidere dönüÅŸtürerek, ast-üst iliÅŸkisi olmayan, otonom takımlardan oluÅŸan, geleneksel liderliÄŸin olmadığı, güç ve yetkinin organizasyondaki takımlara eÅŸit olarak dağıtıldığı, unvanların olmadığı bir ÅŸirket haline dönüÅŸecek. Chef Seasons, çalışanların uzmanlık alanlarına göre farklı takımlarda da yer alabilecekleri, kimsenin kimseye iÅŸ atamadan takım olarak sorumluluklarını belirlenen sürede, hatasız ve kaliteli bir ÅŸekilde tamamlamaya odaklanacak, birbirine yardım eden, iÅŸ birliÄŸi içinde ve yakın çalışarak tüm engellerin üstesinden gelecek rüya bir organizasyon oluÅŸturmayı hedefliyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar