Divan Pastaneleri nden İster Tatlı İster Tuzlu Yepyeni Kurabiyeler

Divan Pastaneleri'nden İster Tatlı İster Tuzlu Yepyeni Kurabiyeler
21 Ekim 18:29 2020
 

Divan Pastaneleri'nden

İster Tatlı İster Tuzlu Yepyeni Kurabiyeler

 

 

Divan Pastaneleri ürün gamını geniÅŸletmeye devam ediyor. Çay saatlerinin olmazsa olmaz eÅŸlikçisi tatlı ve tuzlu kurabiyelerine yenilikçi dokunuÅŸlar yapan Divan Pastaneleri, yepyeni bir lezzet ÅŸöleni sunuyor.

 

Divan Pastaneleri, tuzlu ve tatlı lezzetlerini yeniden yorumladı. Ürün yelpazesine eklediÄŸi yeni kurabiye çeÅŸitleriyle eÅŸsiz bir deneyime davet eden Divan Pastaneleri, farklı bir lezzet arayışında olanlar için yeni seçenekler hazırladı.

 

Divan Pastaneleri'nin kurabiye sevenler için hazırladığı yeni bitter çikolata kaplı Jaffa, yulaf ezmeli Aztec ve bademli - fındıklı NutNut Kurabiye çeÅŸitleri farklı tatlar arayanlar için raflarda yerini aldı. Üstelik unsuz beslenmeye özen gösteren misafirlerine özel olarak hazırlanan; bol kakao ve üzerinde Antep fıstığı tozu kaplamısıyla Unsuz Kakaolu Kurabiye vazgeçilmez lezzetler arasına girmeye aday. Yepyeni tatlı kurabiye çeÅŸitlerinin yanı sıra, kısa bir zaman önce ürün yelpazesine eklenen Parmesanlı, Anasonlu, Nohutlu ve FesleÄŸenli Kurabiye çeÅŸitleri; tuzlu atıştırmalık severlerin beÄŸenisine sunuldu. Divan Pastaneleri'nin enfes yeni tatlı ve tuzlu kurabiyelerine tüm Divan Pastaneleri'nden ve www.divanpastaneleri.com.tr adresinden tek tık ile ulaÅŸabiliyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar