Geleceğin profesyonelleri Denge li, MSA nın Restoranı yeni nesilli!

Geleceğin profesyonelleri Denge’li, MSA’nın Restoranı yeni nesilli!
21 Mart 20:00 2018

GeleceÄŸin profesyonelleri Denge’li, MSA’nın Restoranı yeni nesilli!

2004 yılından bu yana yeme-içme sektörüne uluslararası standartlarda öÄŸrenci yetiÅŸtiren Mutfak Sanatları Akademisi (MSA); Arkhe Yazılım Teknolojileri’ni seçti. MSA, yeni iÅŸletmesi MSA’nın Restoranı’nı yeni nesil yazar kasa ile hayata geçirdi!

Profesyonel AÅŸçılık, Pasta-Ekmekçilik, Yiyecek-Ä°çecek Ä°ÅŸletmeciliÄŸi, Barmenlik ve Miksoloji, Baristalık gibi pek çok alanda mesleki eÄŸitim veren lider mutfak okulu MSA, ‘MSA’nın Restoranı’ adlı yeni iÅŸletmesiyle Sarıyer, Sakıp Sabancı Müzesi’nde hizmete baÅŸladı.

MSA,  müze ziyaretçilerinin yanı sıra leziz ve kaliteli yemek sevenleri özel bir atmosferde buluÅŸturuyor. EÄŸitimine devam eden öÄŸrenciler, öÄŸrendiklerini burada pratiÄŸe dökme fırsatı buluyor, eÄŸitmen ÅŸefler önderliÄŸinde ve müfredat kapsamında birbirinden özel lezzetleri konuklarına sunuyor.

‘Yeni Nesil Yazar Kasa’ ile ilgili düzenlemeyi öngörerek iÅŸletmesini hayata geçiren MSA, satış operasyonunda tam entegre Denge Konuk Ağırlama Sistemi ile ilerlemeye karar verdi. 13 yıldır ödeme çözümleri uzmanı Arkhe’ye ait Denge çözümleriyle MSA, satış operasyonlarını kesintisiz ve esnek bir ÅŸekilde yönetiyor. Hem 'masada' ve hem de 'kasada' ödeme iÅŸlemlerinde dört dörtlük hizmet veriyor, iÅŸletmenin stok takibi ve reçete iÅŸlemleri de rahatlıkla yapılabiliyor.

Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar konusunda yapmış olduÄŸu Ar-Ge çalışmalarıyla geçiÅŸ sürecinin öncü firması haline gelen Arkhe, deneyimli ekibi ile ‘stok-maliyet izleme, satış noktası yönetim ve bilgisayarlı kontrol sistemleri’ gibi konularda da geleceÄŸin profesyonellerine teorik ve pratik eÄŸitimler verecek.

 

 



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar