Haz tutkunları için: Magnum Store Alaçatı

Haz tutkunları için: Magnum Store Alaçatı
12 Haziran 13:50 2018

Magnum Store, Ä°stanbul’dan sonra Alaçatı’da da haz tutkunları ile buluÅŸuyor.

 

Alaçatı’nın yerel mimarisiyle uyumlu olacak ÅŸekilde tasarlanan ve Magnum’un yeni yaz konseptini yansıtan Magnum Store Alaçatı, kendi Magnum’unuzu yaratabileceÄŸiniz “Benim Magnum’um” seçeneÄŸi ve menüsünde ilk kez sunduÄŸu yepyeni Magnum görünümleriyle haz tutkunlarını bu yaz Alaçatı’da karşılıyor.

 

Tatilini Alaçatı’da geçirecek Magnum severler, Magnum’un sevilen konsept maÄŸazası Magnum Store Alaçatı’da kendi Magnum’unu yaratmanın hazzını yaÅŸayacak; enfes Magnum dondurmasını beyaz, sütlü veya bitter çikolata ile kapladıktan sonra, üzerini favori içeriÄŸi ile süsleyerek kendi Magnum’unu tasarlayacak. Magnum bar’da antep fıstığı, badem, altın rengi inciler, ceviz krokan, fındık krokan, brownie, portakal draje, taze çiçek yaprakları, altın ve gümüÅŸ rengi çıtır inciler gibi 24 çeÅŸit süsleme seçeneÄŸi bulunuyor. Farklı kombinasyonlar ile hayalindeki Magnum’u yaratmak isteyen haz tutkunları Alaçatı’da Magnum Store’da buluÅŸuyor.

18-06/11/magnum-store-alacati-6.jpg

Magnum Store Alaçatı, “Benim Magnum’um” konsepti yanı sıra, menüsünde sunduÄŸu özel Magnum seçenekleri, soÄŸuk ve sıcak kahve alternatifleri ile keyifli bahçesinde bu yaz herkesi hazzı ciddiye almaya davet ediyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

2 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

1 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar