İngiltere nin ünlü oteli rekor fiyata satıldı

İngiltere’nin ünlü oteli rekor fiyata satıldı
24 Nisan 20:14 2020

Ünlü Ä°ngiliz milyarderler Barclay kardeÅŸlere ait olan ve Londra’nın efsane oteli The Ritz’in gizli alıcısının Katarlı iÅŸ adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri olduÄŸu ortaya çıktı.

Ä°ngiliz medyasında yer alan habere göre, geçen ay 800 milyon sterline satılan The Ritz otelinin alıcısı, 40 yaşındaki Katarlı iÅŸ adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri. Otelin, önceki Katar Emiri’nin eÅŸi Åžeyha Moza Bint Nasser tarafından alındığına dair spekülasyonların olduÄŸu belirtilen haberde, Al Hajri´nin, ÅŸu anki Emir´in kayınbiraderi ve Pakistan BaÅŸbakanı Ä°mran Han’ın da arkadaşı olduÄŸu ifade edildi. 

“OTEL SAHÄ°BÄ° OLMAK BÄ°R AYRICALIK”

Londra toplumu tarafından sevilen bir iÅŸ adamı olan Al-Hajri’nin, “Ä°konik Ritz otelinin sahibi olmak bir ayrıcalık” dediÄŸi belirtildi. Ayrıca Al-Hajri´nin, corona virüs nedeniyle kapalı olan 136 yatak odalı otelin çalışanlarının tam maaşının ödeneceÄŸi sözünü verdiÄŸi belirtildi.

The Ritz’in kraliyet ailesinin favori mekanlarından biri olduÄŸu ifade edilirken,  Prens Charles’ın Camilla Parker Bowles ile ilk kez halk önüne çıkmak için bu oteli seçtiÄŸi, otelde çalışanları için Noel partileri verdiÄŸi ve ayrıca kraliçenin vefat eden annesinin de burada favori bir masasının olduÄŸu belirtildi.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar