İstanbul un ünlü otelini 50 Milyon Euro ya tuzladı

İstanbul\'un ünlü otelini 50 Milyon Euro\'ya tuzladı
20 Mart 20:23 2019

Rekabet Kurulu, DoÄŸuÅŸ Holding AÅž'nin kontrolündeki Arena Otel Lokanta ve EÄŸlence Yerleri'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım AÅž tarafından devralınması iÅŸlemine izin verdi. Rekabet Kurulu'nun açıklamasına ÅŸu ifadelere yer verildi:

DoÄŸuÅŸ Holding A.Åž.’nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve EÄŸlence Yerleri Ä°ÅŸl. ve Tur. Yatırımları A.Åž. aktifinde yer alan ve “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından iÅŸletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve EÄŸlence Yerleri Ä°ÅŸl. ve Tur. Yatırımları A.Åž.’nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Åž. tarafından devralınması iÅŸlemine izin verildi.

Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberin göre, restoranlarıyla ünlü olan Nusret Gökçe'nin, oteli devraldığı Nusret Turizm Yatırım A.Åž. isimli ÅŸirketi 50 bin lira sermayeyle Etiler'de kurduÄŸu görülüyor. Åžirket, Ä°stanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre oteller grubuna faaliyet gösterecek.

DoÄŸuÅŸ Holding konaklama sektörüne ciddi yatırımlar yapmıştı

2018 Aralık ayında döviz karşılığı 25.2 milyar TL'lik borcun büyük bir bölümü bankalarca yeniden yapılandırılan DoÄŸuÅŸ Holding, uzun süre konaklama sektörüne ciddi yaptırımlar yapmıştı ancak bir süredir söz konusu yatırımlarının bazılarını elden çıkarmaya baÅŸlamıştı.

Son olarak kasım ayında Madrid'de bulunan Villa Magna otelini 210 milyon Euro'ya Meksikalılara satan Doğuş Holding'in diğer otelleri de değerlendirdiği belirtiliyordu.

Bloomberg'in ocak ayında ismini saklı tuttuÄŸu kaynaklara dayandırdığı habere göre, Ferit Åžahenk'in satmyı düÅŸündüÄŸü oteller arasında Ä°talya'daki tarihi Capri Palace ve Aldrovandi Villa Borghese'nin yanı sıra Hyatt da bulunuyordu.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

1 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar