Karantinadaki aşçı pavyonda yemek yaparken yakalandı

Karantinadaki aşçı pavyonda yemek yaparken yakalandı
01 Nisan 22:41 2021

Ä°stanbul'da corona virüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimde, karantinada olması gereken aÅŸçı pavyonda yemek yaparken yakalandı.

Pendik'te alkollü mekan ruhsatıyla pavyon olarak iÅŸletilen mekana ihbar üzerine Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri tarafından baskın düzenlendi.

Saat 19.00'dan sonra açık kalması yasak olduÄŸu halde çalıştırılan lokantada, iÅŸyeri etrafında ellerinde telsizlerle gözcülük yapan kiÅŸilerin olduÄŸunu fark eden polis ekipleri mekanı incelemeye aldı.

Ä°ÅŸ yerinin kapalı olan kepenginden bir müÅŸterinin çıktığını gördüÄŸü anda içeriye baskın düzenleyen polisler  ile içeride bulunanlar arasında kısa süreli arbede yaÅŸandı.

Polisler, lokanta olarak görünen mekanın pavyon olduÄŸunu tespit etti. Polisleri gören bazı kadınlar mekanda kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, içeride bulunan kiÅŸilere yaptığı kimlik sorgulamalarında lokanta aÅŸçısının corona virüs temaslısı olduÄŸu bilgisine ulaÅŸtı.

AÅŸçı, iÅŸletmenin yakınında bulunan bir hastaneye gönderilirken, içeride bulunan 26 kiÅŸiye 3 bin 460 liradan toplam 89 bin 960 lira para cezası kesildi.

Zabıta ekipleri tarafından, hem saat 19.00'dan sonra çalışan hem de pavyon olarak iÅŸletilen mekana için cezai iÅŸlem uygulandı.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar