Krizi fırsata çevirdi! Cristiano Ronaldo otel zincirine bir yenisini ekliyor

Krizi fırsata çevirdi! Cristiano Ronaldo otel zincirine bir yenisini ekliyor
25 AÄŸustos 11:15 2020

Ä°talya Serie A takımlarından Juventus'un Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, CR7 Pestana isimli otel zincirine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

Ä°talya Serie A takımlarından Juventus’ta forma giyen Cristiano Ronaldo, futbolu bıraktıktan sonra kendisine önemli bir gelir saÄŸlayacak otel zinciri projesini büyütmeye devam ediyor.

Madeira, Lizbon, Madrid, New York, MarakeÅŸ ve Paris'teki otellerine bir yenisini eklemek isteyen Ronaldo'nun, Manchester'da açacağı yeni otel projesinin detayları ve fotoÄŸrafları ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü yıldız Ronaldo’nun 30 Milyom Euro'ya mal olacak 11 katlı, dört yıldızlı lüks otelinin çatı katında Manchester’ın önemli parklarından biri olan Piccadilly Gardens manzaralı bir bar olacak. 151 yataklı otelin giriÅŸ katında da kafe ve barlar yer alacak.

 

Gerekli izinlerin alınmasının ardından inÅŸasına baÅŸlanacak CR7 Pestana isimli otelin 2023 yılında açılması planlanıyor.

35 yaşındaki Ronaldo’nun Madeira, Lizbon, Madrid, New York, MarakeÅŸ ve Paris’teki otellerinin baÅŸarıya ulaÅŸmasının ardından Manchester’da da otel açmaya karar verdiÄŸi belirtilirken Portekizli turizm ÅŸirketi Pestana ile ortak çalışan Ronaldo’nun yeni otelinin projesi, ÅŸirketin internet sitesinde yayınlandı.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar