Mardan Palace ın Genel Müdürü belli oldu

Mardan Palace’ın Genel Müdürü belli oldu
13 Kasım 20:58 2018

Konaklama sektörünün deneyimli ismi  Cem Uzan, iÅŸletmesi Titanic Hotels tarafından yürütülecek olan  sektörün efsane oteli Mardan Palace’a Genel Müdür oluyor.

Mardan Palace'ın yeni işletmecisi Titanic oldu

Dünyanın en lüks otelleri arasına girerek dikkatleri çeken ancak daha sonra borçlar nedeniyle atıl hale gelen ünlü Mardan Palace Hotel için yapılan pazarlıklar tamamlandı, otel Titanic Hotels’e geçti.

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus iÅŸadamı Telman Ä°smailov tarafından 1.4 Milyar Dolar harcanarak hizmete açılan, fakat borçları nedeniyle icralık olup tapusu Halk Bankası’na devredildikten sonra faaliyetlerine son verilen Mardan Palace Hotel, Türkiye’de ve yurtdışında farklı konseptlerde 9 oteli bulunan Titanic Hotels tarafından kiralandı.

Ä°MZALAR ATILDI

Halk Bankası ile yapılan görüÅŸmelerin olumlu sonuçlandığını kaydeden Titanic Hotels Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mehmet Aygün, ÅŸu bilgileri aktardı:

“Uzun süredir devam eden pazarlık tamamlandı. Mardan için artık yeni bir dönem baÅŸlıyor. Bu önemli tesisi yeniden Türk turizmine kazandıracağımız için mutlu ve heyecanlıyız.”

YENÄ° SEZONA HAZIR

Aygün, “Otelimiz yeni turizm sezonunda faaliyette olacak. Yerli ve yabancı konuklarımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Otelin yeniden düzenlenmesi, eksiklerin giderilmesiyle ilgili de harekete geçildi. Umarım 2019 turizm sezonu hepimiz için iyi geçer” dedi.

EÅžSÄ°Z MÄ°MARÄ°LER

Mardan Palace, tamamen Ä°stanbul ÅŸehrinin minyatürünü andıran mimarisi ile bünyesinde Dolmabahçe Binası, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış Anadolu Yakası, Avrupa yakası, Kız Kulesi ve 16’ıncı yüzyılda Leonardo Da Vinci tarafından tasarlanmış ancak uygulamaya geçirilememiÅŸ bir hayal olan Galata Köprüsü’nün emsallerini barındırıyor. Otelde ayrıca Ä°stanbul BoÄŸazı ÅŸeklinde tasarlanmış 16 bin metrekarelik açık yüzme havuzu bulunuyor.

560 ÖZEL ODA

Mardan Palace bünyesinde; 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271 Superior Oda, 62 Premium Oda, 16 Dolmabahçe Deluxe Oda, 38 Grand Hammam Oda, 41 Grand Deluxe Dubleks, 44 Garden Suite, 5 VIP Villa, 3 Grand Junior Suite ve 41 Junior Suite olmak üzere farklı konseptlerde toplam 560 oda bulunuyor.

25 MÄ°LYON EURO

Mardan Palace’ın 25 Milyon Euro’ya mal olan, 151 yabancı gazetecinin izlediÄŸi açılışına dünyaca ünlü isimler katılmıştı. Antalya’ya gelen ünlüler arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Seal, Monica Belluci, Tom Jones, Paris Hilton ve Kazakistan CumhurbaÅŸkanı Nursultan Nazarbayev de yer almıştı.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

1 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar