Meksika mutfağının baş tacı “Tortilla”

Meksika mutfağının baş tacı “Tortilla”
05 Ağustos 10:52 2021

Meksika mutfağının baş tacı “Tortilla”

 

Adını İspanyolca “yuvarlak pasta” anlamındaki “torta” kelimesinden alan tortilla ekmeği, mısır ve buğday unundan hazırlanan iki farklı çeşidiyle Ranchito’nun online sipariş menüsüne girdi. Meksika’dan getirilen özel makinelerde, binlerce yıllık orjinal tarifine sadık kalınarak günlük, taze ve tamamen doğal olarak üretilen tortillalar ile siz de kendinize enfes tacolar ve birbirinden özel burritolar hazırlayabilirsiniz. Üstelik gluten alerjisi olanlar, Ranchito’nun glutensiz mısır tortillalarını gönül rahatlığıyla tüketebilirler.

 

Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero’nun, sevilen yerel lezzetleri evlerin mutfaklarına taşıdığı online sipariş platformu Ranchito.com.tr, menüsünü orjinal ürünlerle genişletmeye devam ediyor. İlk olarak acı sos, tortilla ve özel baharatlarıyla mutfaklara giren ardından lezzet tutkunlarını organik Meksika kahvesi ve kakaoyla buluşturan Ranchito, şimdi de Meksika mutfağının baş tacı tortillayı raflarına taşıdı.

 

Detaylı Bilgi İçin: www.ranchito.com.tr

 

 

Ranchito Hakkında; Misafirlerini İstanbul’un her iki yakasında Suadiye, Watergarden Avm ve Nişantaşı Reasürans şubeleri ile Ankara Maidan’da ağırlayan Ranchero, sevilen ürünlerini Türkçe’de “küçük çiftlik” anlamına gelen Ranchito markası altında buluşturdu. Mayıs 2021’de hizmete giren Ranchito.com.tr adresine girenler, Meksika mutfağının en özel lezzetlerini Türkiye’nin her yerinden sipariş edebiliyor.



Emoji İle Değerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji Muhteşem

Muhteşem

0 Mutfak Haber Emoji Beğendim

Beğendim

0 Mutfak Haber Emoji Beğenmedim

Beğenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar