Palm Dubai'deki yeni Raffles, ultra lüks standartları belirleyecek

Palm Dubai'deki yeni Raffles, ultra lüks standartları belirleyecek
07 Haziran 20:47 2021

Palm Dubai'deki yeni Raffles, ultra lüks standartları belirleyecek

 

Accor Otel Grubu, OrtadoÄŸu'daki ilk Raffles oteli ile bölgedeki büyümesine devam ediyor.

 

Hindistan, Orta DoÄŸu, Afrika ve Türkiye genelinde 600'den fazla otel ve tatil köyü ile  dünya lideri konukseverlik grubu olan Accor, Orta DoÄŸu'daki ilk Raffles tatil köyünü bir ikon niteliÄŸine sahip olan Palm Jumeirah'ta açıyor.  2021'in son çeyreÄŸinde açılması planlanan Raffles the Palm Dubai, Accor'un Dubai'deki mevcut zengin portföyüne eklenen ilk ultra lüks tesis olacak.

 

Büyük projeler sırada

 

Accor Otel Grubu, 1996'dan bu yana Ukrayna, BAE ve Rusya'da baÅŸarılı bir ÅŸekilde konut projeleri geliÅŸtiren ve inÅŸa eden Emerald Palace Grubu (EGP) ile ortaklığını sürdürüyor. EGP ÅŸu anda yapım aÅŸamasında olan 8 yeni proje yürütüyor. Bununla birlikte 10 tane proje sırada bekliyor. 

 

Beklentilerin ötesinde 

 

Raffles the Palm Dubai, dünyanın en büyük insan yapımı adası ve takımadası olan Palm Jumeirah'ın Batı Hilalinde 100.000 metrekarelik bir arazi üzerinde konumlandırılacak.  Ayrıcalıklı konumu bir yandan panoramik deniz manzaralarını ve Dubai'nin ikonik silüetinin güzelliklerini barındırırken, bir yandan da ÅŸehrin canlı cazibe merkezlerinden sakin ve özel bir ortama ulaÅŸmak sadece kısa bir araç yolculuÄŸu kadar yakın olacak. 

 

Tesis açıldığında - en küçüÄŸü 65 m2'den baÅŸlayan - 389 lüks oda, süitler ve villalar içerecek ve bunların her birinde eÅŸsiz deniz manzarasına sahip balkon ve teraslar bulunacak. Bu yeni tesis yalnızca rakipsiz konukseverlik hizmeti sunmakla kalmayacak, sunduÄŸu eÅŸsiz “Raffles butler” hizmeti ve sekiz yeni benzersiz yaÅŸam tarzı yiyecek ve içecek deneyimi ile beklentilerin ötesine geçecek.

 

Raffles markasının yüksek prestijli yeni adresi 

 

Accor Hindistan, Orta DoÄŸu, Afrika ve Türkiye CEO'su Mark Willis, Raffles the Palm Dubai ile ilgili olarak “Bu bizim için çok heyecan verici bir fırsat” ifadesini kullanıyor.  Willis sözlerine ÅŸöyle devam ediyor: “Dubai'de çok az sahil tatil köyü arsası kaldı ve Palm Jumeirah'da ise bunların hiçbiri artık yok. Tesisin büyüklüÄŸü ve konumu Raffles markasına prestijli bir adres oluÅŸturacak ÅŸekilde kendini mükemmel bir biçimde gösteriyor.”

 

Accor Otel Grubu ÅŸu anda Hindistan, Orta DoÄŸu, Afrika ve Türkiye'de 410 tesisi (89.116 oda) iÅŸletirken, 222 yeni tesis daha (50.690 oda) geliÅŸtiriyor. 



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar