Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi: Çikolata

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi: Çikolata
21 Ocak 09:26 2023

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi: Çikolata

 

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Birçok sevgili, hediyesini ÅŸimdiden ayarlamışken çikolata ise her yıl olduÄŸu gibi bu yıl da sevgililerin vazgeçilmezi olacak. Bu özel günde çikolata satışlarında yüzde 29’luk talep artışı yaÅŸanıyor.

Yüzde 29 artıyor

Çikolatanın sevgiyi anlatmanın en tatlı, en samimi yolu olduÄŸunu belirten Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız, “Hediye verdiÄŸiniz kiÅŸiyi mutlu etmemesi imkânsız gibi bir ÅŸey. ÇoÄŸunluÄŸun da böyle düÅŸündüÄŸünü, Sevgililer Gününde artan taleplerden görüyoruz. Bayram ve yılbaşı dönemlerinden sonra talebin en fazla olduÄŸu dönem. GeçtiÄŸimiz yılda Sevgiler Günü dolayısı ile yüzde 29’luk bir talep artışı gözlemledik. Bu gerçekten büyük bir artış oranı. Bu sene de Sevgililer Günü’ne, bizim için gerçekten kıymetli olan bu talebi göz önünde bulundurarak farklı ürünler ve zengin stoklarla giriyoruz” dedi.

‘Sanat eseri gibi’

Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen ürünler hakkında bilgi veren Yıldız, “Hemen hemen her ürünümüzün kendi güçlü hedef kitlesini oluÅŸturduÄŸunu söyleyebilirim. Çünkü ambalajındaki albenisi tüketiciyi denemeye ikna ediyor, alışılmışın dışında lezzetler olmaları ise tüketicilerimizin satın alma alışkanlıklarında yerimizi kalıcı hale getiriyor. İmza lezzetimiz olan portakal dilimlerimiz en çok sevilen lezzetlerimizden biri. Aslında kiÅŸinin kendine veya sevdiklerine verebileceÄŸi en güzel hediyelerden biri. Bu ürün çikolata ve portakal harmonisinden oluÅŸuyor. Mevsimin en iyi portakallarını seçiyoruz ve 6 gün süren ‘Glazing’ iÅŸlemi uyguluyoruz. Sonrasında usta ÅŸeflerimizin özel formülü olan enfes çikolata çeÅŸitlerimiz ile buluÅŸturuyoruz. Üstelik bu ürünü, istihdamına öncelik verdiÄŸimiz kadın ekip arkadaÅŸlarımız adeta bir sanat eseri gibi tamamen el yapımı olarak yapıyorlar” diye konuÅŸtu.

Bir diÄŸer çok sevilen ürünlerinin ise çikolatalı çilek drajeler olduÄŸunu kaydeden Yıldız, “İtinayla seçtiÄŸimiz çilekleri, en saÄŸlıklı muhafaza yöntemi olan ‘Freeze-drying’ iÅŸlemi ile dondurarak kurutuyoruz. Böylece çilekler çıtır çıtır bir form kazanırken; rengi, tadı ve besin deÄŸerleri kaybolmuyor. Bir de enfes çikolatamızla buluÅŸunca ortaya inanılmaz bir lezzet yorumu çıkıyor. Benim de favorilerim arasında” ifadelerini kullandı.

Özel ürünler üretildi

Yıldız, Sevgililer Günü’ne özel üretilen ürünler hakkında ise ÅŸunları söyledi: “Bu yıla, bu aya hatta bugüne bile özel ürünlerimiz var. İçeride inanılmaz fikirler üreten güçlü bir Ar-Ge ekibi var. Patiswiss için bir inovasyon merkezi diyebilirim. Her gün, pazarda mevcut olan aynı ürünlerin aksine; tüketicilerin ihtiyaç duyduÄŸu inovatif ürünler üretiyorlar. Kendimizle yarışarak hep bir öncekinin daha iyisini yapıyoruz. Bu yılda da lezzet kaÅŸiflerini kendine hayran bırakacak birbirinden enfes sıra dışı lezzetler bekliyor. Farklı farklı kategorilerde benzersiz lezzet deneyimleri yaÅŸatacak ürünlerimizi 30.000’den fazla satış noktasında tüketicilerimizle buluÅŸturacağız.”

  Etiketler


Emoji İle Değerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar