TAÅžPAKON HABERLER-60

TAÅžPAKON HABERLER-60
30 Kasım 15:57 2017

TAŞPAKON EĞİTİMLER SERİSİ: KIRKLARELİ
TaÅŸpakon'a baÄŸlı, Marmara AÅŸçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, TekirdaÄŸ AÅŸçılar ve Pastacılar DerneÄŸi önderliÄŸinde Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu öÄŸrencileri ile birlikte iÅŸletmeler ziyaret edilerek bu noktalarda öÄŸrencilere uygulamalı olarak eÄŸitimler verilmiÅŸtir. Desteklerini esirgemeyen iÅŸletmelere ve emeklerinden dolayı üyemiz Tekapder'e, yönetimine ve üyelerine teÅŸekkür ederiz.
TaÅŸpakon Genel SekreterliÄŸi

------------------------

MERSİN'DE EĞİTİME DESTEK
TaÅŸpakon'a baÄŸlı, Akdeniz AÅŸçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Mersin AÅŸçılar DerneÄŸi Tarsus Ashabı Kehf Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nde düzenlenen yemek yarışmasına jüri olarak destek vermiÅŸtir. Emeklerinden dolayı üyemiz Mader'e yönetimine ve üyelerine teÅŸekkür ederiz.
TaÅŸpakon Genel SekreterliÄŸi

-------------------------

TAŞPAKON EĞİTİMLER SERİSİ: İSTANBUL
TaÅŸpakon'a baÄŸlı Marmara AÅŸçılar ve Pastacılar DerneÄŸi üyesi Ä°stanbul AÅŸçılar ve Pastacılar DerneÄŸi tarafından Kartal Åžehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kartal IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öÄŸrencilerine uygulamalı mutfak eÄŸitimi ve ana sponsorumuz Unilever Food Solutions'ın çalışması olan Güvenilir Eller Gıda GüvenliÄŸi EÄŸitimi verilmiÅŸtir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Ä°sapader'e, yönetimine ve üyelerine teÅŸekkür ederiz.
TaÅŸpakon Genel SekreterliÄŸi

-----------------------

TAŞPAKON EĞİTİMLER SERİSİ: BALIKESİR
TaÅŸpakon'a baÄŸlı, Marmara AÅŸçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Balıkesir AÅŸçılar ve Pastacılar DerneÄŸi tarafından Altınoluk Fernur Sözen Teknik ve Anadolu Lisesi'nde öÄŸrencilere uygulamalı eÄŸitimin ardından Balıkesir Üniversitesi Gastronomi Bölümünün daveti üzerine öÄŸrencilerine EÄŸitim Semineri verilmiÅŸtir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Bapasder'e, yönetimine ve üyelerine teÅŸekkür ederiz.
TaÅŸpakon Genel SekreterliÄŸi

 

  Etiketler


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

1 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar