TÜRES’ten Yemeksepeti desteğiyle üyelerine 1 milyon TL kira yardımı

TÜRES’ten Yemeksepeti desteğiyle üyelerine 1 milyon TL kira yardımı
29 Aralık 11:17 2020

TÜRES’ten Yemeksepeti desteÄŸiyle üyelerine 1 milyon TL kira yardımı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler DerneÄŸi (TÜRES) Yemeksepeti desteÄŸiyle üye iÅŸletmelerine 1 milyon TL’lik destekte bulunacak.

Yemeksepeti tarafından verilen destekle Tüm Restoranlar ve Turizmciler DerneÄŸi üyesi 500 iÅŸletmeye 2 bin TL karşılıksız kira yardımı yapılacak.

 

Yeme içme sektörü pandemi etkisiyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Bu süreçte sadece paket servis yapabilen iÅŸletmeler kira, fatura, vergi, SGK, kredi ödemeleri gibi çok sayıda gider kalemini ödemekte zorlanıyor. 

Esnafın bu sıkıntılı sürecinde yanında olmak için Tüm Restoranlar ve Turizmciler DerneÄŸi (TÜRES) Yemeksepeti desteÄŸiyle üyelerine 1 milyon TL kira yardımında bulunacak. Yemeksepeti aracılığıyla yapılan destek ile birlikte Tüm Restoranlar ve Turizmciler DerneÄŸi üyesi 500 iÅŸletme 2 bin TL kira yardımı alacak.

 

TÜRES Genel BaÅŸkanı Ramazan Bingöl ÅŸu açıklamalarda bulundu: ‘’Sektörümüzün bu zorlu sürecinde Yemeksepeti’nin esnafı desteklemesini önemsiyoruz. Bu iÅŸ birliÄŸi çerçevesinde 500 üyemize 2000 TL karşılıksız kira yardımında bulunacağız. Ä°ÅŸletmelere katkı saÄŸlama amacıyla çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Bu sebeple Yemeksepeti’ne ve CEO’su Nevzat Aydın’a göstermiÅŸ oldukları dayanışma için teÅŸekkür ediyoruz. Esnafın mevcut haliyle iÅŸlerini döndürmesi zor gözüküyor. Bundan dolayı tüm paydaÅŸlarımızla TÜRES üyelerine ve sektörümüze desteklerde bulunmaya devam edeceÄŸiz. Yeme içme sektörünün tüm paydaÅŸlarını ve iÅŸ birliÄŸi yaptığımız firmaları de el ele verip sektörü desteklemeye bekliyoruz.’’

 

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın: ‘’Yemeksepeti olarak, içerisinde bulunduÄŸumuz bu zorlu süreçte ülkemizin ihtiyaç duyduÄŸu her noktada, gönüllü bir ÅŸekilde, elimizden gelen desteÄŸi saÄŸlamaya özen gösteriyoruz. Kısa süre önce açıkladığımız 20 Milyon TL’lik ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ destek paketi kapsamında, ÅŸimdi de Tüm Restoranlar ve Turizmciler DerneÄŸi üyesi 500 iÅŸletmeye 2 bin TL kira desteÄŸinde bulunmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu yardımlar ile iÅŸletmelerin yaÅŸadığı sıkıntıları hafifletmek öncelikli hedefimiz.’’



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar