Turyağ Adana ve Antalya da Türkiye’nin Ustalarıyla buluştu

Turyağ Adana ve Antalya’da Türkiye’nin Ustalarıyla buluştu
17 Aralık 19:30 2017

Cargill Gıda Türkiye, TuryaÄŸ markası için baÅŸlattığı “Türkiye’nin Yağı, Türkiye’nin Ustalarıyla” buluÅŸmalarına Adana ve Antalya ile devam etti.

Cargill Gıda Türkiye Pastacılık YaÄŸları Satış Müdürü Halit Görgülü Adana, Antalya ve çevre illerinden 250’nin üzerinde pastane ve börek ustasının katıldığı etkinlikte konuÅŸtu.

Türkiye genelinde çok sayıda pastane ve börekçinin TuryaÄŸ müÅŸterisi olduÄŸunu belirten Görgülü; “TuryaÄŸ olarak, her geçen gün geliÅŸtirip zenginleÅŸtirdiÄŸimiz yenilikçi ürün portföyümüzle her zaman sizin yanınızda olacağız. Önümüzdeki dönemde, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceÄŸiz” dedi.

Çiftçiler, müÅŸteriler, yerel yönetimler ve toplumlarla 150 yılı aÅŸkın bir süredir bilgi ve deneyimini paylaÅŸma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Cargill Gıda Türkiye, bünyesindeki TuryaÄŸ markası için baÅŸlattığı “Türkiye’nin Yağı, Türkiye’nin Ustalarıyla” etkinlik serisine Ä°stanbul, Bursa, Samsun ve Ankara’nın ardından Antalya ve Adana’da devam etti.

TuryaÄŸ ustaları en güncel trendleri paylaÅŸtı

Adana Anemon Hotel’de, Antalya ise Su Hotel’de düzenlenen ve samimi bir ortamda gerçekleÅŸen buluÅŸmaya; Cargill Gıda OrtadoÄŸu, Türkiye ve Kuzey Afrika AR-GE Lideri Aylin Aksoy, Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney ve Pazarlama Müdürü Füsun UÄŸur katıldı.

TuryaÄŸ Pastacılık Ustaları, TuryaÄŸ’ın çeÅŸitli ürünlerini kullanarak yaptığı pastacılık uygulamaları ile en güncel trendleri konuklarla paylaşırken; Cargill Gıda Türkiye Pastacılık YaÄŸları Satış Müdürü Halit Görgülü ve Cargill Gıda Türkiye AR-GE Müdürü Ela Ergüney de marka ve ürün portföylerine iliÅŸkin sunumlarını katılımcılarla paylaÅŸtı.

Görgülü, toplantıda yaptığı konuÅŸmada ÅŸunları söyledi; “TuryaÄŸ satış organizasyonu olarak, Türkiye’nin farklı yerlerindeki satış noktalarımızla çalışıyoruz. Bu noktalar aracılığıyla direkt satışlarımızı yaparken, sahadaki satış ekibimiz aracılığıyla da pastanelere ve ürünlerimizi kullanan börekçi, baklavacı gibi noktalara ulaşıyoruz.

YaÄŸlarımızı kullanan ustalara yönelik düzenlediÄŸimiz etkinliklerimizi bugüne kadar Ä°stanbul, Bursa, Samsun, Ankara, Adana ve Antalya’da gerçekleÅŸtirdik. Önümüzdeki günlerde Ä°zmir’deki ustalarımızla da buluÅŸacağız. TuryaÄŸ olarak önümüzdeki dönemde de, tüm Türkiye’deki ustalarımıza lezzetlerine lezzet katmaları için destek vermeye devam edeceÄŸiz.”



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar