WorldFood İstanbul 2018 Şef Show Programı ile Fuarımız Daha da Canlı!

Show Mutfağı ünlü şefleri ağırlıyor!
02 Eylül 11:35 2018

WorldFood Ä°stanbul 2018 Åžef Show Programı ile Fuarımız Daha da Canlı!

 

 

WorldFood Ä°stanbul, etkileyici konferans programıyla sektörün tüm baÅŸlıklarını ele alırken Åžef Show'ları ile daha da canlanıyor!

 

Food Arena Etkinlikleri kapsamında Show Mutfağında düzenlenecek ÅŸef show'larında ünlü restoran ve otellerin ÅŸefleri, her güne özel konseptlerle yemekler piÅŸirecek; tatması size kalacak.

 

Ünlü ÅŸeflerle tanışmak, yemek ÅŸovlarını izlemek ve tadımlara katılmak için ücretsiz online davetiyenizi almayı unutmayın.  

 
 

Fikir önderleriyle sektörün bugününü tartışıp geleceÄŸini yönlendirebileceÄŸiniz, Åžef Show'lar ile sektörün önde gelen ÅŸefleriyle tanışıp tadımlara katılabileceÄŸiniz bu dopdolu program sayesinde hem sektöre hakim olun, hem de fuarın tadını çıkarın.

 
 
 
 
 
 

Dünyanın en prestijli gurme topluluklarından World Gourmet Society tarafından düzenlenen, AÅŸçılar DerneÄŸi'nin de desteklediÄŸi Türkiye'de ilk defa gerçekleÅŸecek olan Åžefin En Ä°yi Tabağı Yarışması ile Türk mutfağını, Türk ÅŸeflerini ve gastronomik çeÅŸitliliÄŸimizi uluslararası arenada tanıtmak ve hak ettiÄŸi yeri kazandırmayı hedefliyoruz.

 

Bu sene Türkiye'den yarışmaya katılan ÅŸeflerin videolarını izlemek için tıklayın!

 

Uluslararası jüri oylamayı tamamladı ve kazananlar 7 Eylül'de WorldFood Ä°stanbul'da açıklanıyor. Siz de ücretsiz online davetiyenizi alın, finalistlerin tabak sunumlarını izleyip ödül törenine katılın; kazananı beraber öÄŸrenelim!

 

 

Detaylar için takipte kalın, WorldFood Ä°stanbul Food Arena'nın etkinlikleri aracılığıyla sunduÄŸu 360 derece gıda deneyiminin siz de bir parçası olun!

 

 

Saygılarımızla,

 

 

WorldFood Ä°stanbul Ekibi

 


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar