7 ÜNLÜ ŞEF İLE SHANG BRUNCH’DA BENZERSİZ BİR DENEYİM SİZLERİ BEKLİYOR! 

7 ÜNLÜ ŞEF İLE SHANG BRUNCH’DA BENZERSİZ BİR DENEYİM SİZLERİ BEKLİYOR! 
30 Nisan 16:43 2024
 

7 ÜNLÜ ÅžEF Ä°LE SHANG BRUNCH’DA BENZERSÄ°Z BÄ°R DENEYÄ°M SÄ°ZLERÄ° BEKLÄ°YOR! 

Anneler Günü’nde Türk ve dünya mutfağından 7 Executive Åžef’in imza lezzetlerini deneyimleme fırsatı yakalayacağınız IST TOO’da gerçekleÅŸecek Shang Brunch, sizleri sıra dışı bir gastronomi yolculuÄŸuna davet ediyor. 

 

EÅŸsiz BoÄŸaz manzarası ve üstün hizmet kalitesiyle dikkat çeken Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Anneler Günü’ne özel sıra dışı bir brunch etkinliÄŸiyle misafirlerini lezzet dolu dünya turuna çıkarmaya hazırlanıyor. Ä°stanbul’un en popüler restoranlarının isimlerinden sıkça söz ettiren yetenekli Executive Åžeflerin yer alacağı “Shang Brunch”da misafirler, canlı istasyonlarda gastronomi tutkunlarıyla buluÅŸacak. Shangri-La Bosphorus, Istanbul misafirleri hem ÅŸeflerle tanışma fırsatı yakalayacak hem de hafızalarından silinmeyecek bir deneyim yaÅŸayacak.

Aynı anda 7 ÅŸef mutfağının deneyimlenebileceÄŸi ilk ve tek gastronomi serüveni

Shang Brunch’ta; Ä°talyan mutfağını temsilen PaperMoon Executive Chef’i Giuseppe Pressani ve Shangri-La Bosphorus Executive Chef’i Giovanni Terracciano, Çin ve Kanton mutfağını temsilen Shang Palace Chef de Cuisine’i Cheng Lu, Türk mutfağını temsilen 2023 ve 2024 yıllarında Michelin yıldızına sahip Topaz’ın Executive Chef’i Tevfik Alparslan, Ä°sviçre mutfağını temsilen Le Cordon Blue Executive Chef’i Erich Ruppen, Thai mutfağını temsilen Çok Çok Thai Executive Chef’i Khun Nuch ve Healthy & Detox kategorisini temsilen Raw Food konusunda eÄŸitmen & ÅŸef Elçin Oflaz hazır bulunacak. Executive Åžefler imza yemeklerini lezzet tutkunları ile buluÅŸtururken, misafirler tek bir günde 7 ayrı mutfaÄŸa ait yemekleri deneyimleyerek, eÅŸsiz bir gastronomi serüvenine doÄŸru yelken açacak.  

Shang Brunch festival tadında geçecek 

Türk ve dünya mutfağını temsil eden restoranların birbirinden baÅŸarılı ÅŸeflerinin hazırladığı en seçkin tatlar, hem göz dolduran sunumları hem de lezzetleriyle bu özel günü adeta festivale dönüÅŸtürecek. 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Lobby Lounge alanında baÅŸlayacak keyifli organizasyonda konuklara Le Bar'ın deneyimli barmenlerinin hazırlayacağı özel kokteyller ikram edilecek. 

Shang Brunch’ın gerçekleÅŸeceÄŸi IST TOO’da ise misafirleri Jazz Trio karşılayacak ve gün boyu keyifli repartuarlarıyla onlara eÅŸlik edecek. Anneler Günü’nün adeta bir festivale dönüÅŸeceÄŸi organizasyonda minik ziyaretçiler ise kendileri için hazırlanan özel aktiviteler ile doyasıya eÄŸlenecek.  

Büyüleyici manzarası, özgün ve özenli hizmetiyle misafirlerin keyifli vakit geçireceÄŸi Shang Brunch organizasyonu, 12 Mayıs 2024 Pazar günü 12.30-16.00 saatleri arasında Shangri-La Bosphorus, Istanbul,  IST TOO’da düzenlenecek. Rezervasyon ve detaylı bilgi için +90 212 275 88 88 nolu numaradan veya  ist_too.slib@shangri-la.com mail adresi üzerinden iletiÅŸime geçebilirsiniz. 

Shangri-La hakkında

Shangri-La Group'un en önemli markası Shangri-La, seçkin Asya misafirperverliÄŸi deneyiminin merkezine samimi hizmeti koyuyor. Marka, yaratıcı ve ilhamını doÄŸadan alan tasarımı, keyifli mutfak ve kültürel deneyimleri, özgün ve özenli hizmetiyle konukların kendi Shangri-La anlarını keÅŸfetmelerini saÄŸlıyor. Günümüzde bu marka deneyimi; Avustralya, Kanada, Çin, Hong Kong, Tayvan, Fiji, Fransa, Hindistan, Endonezya, Japonya, Malezya, Mauritius, MoÄŸolistan, Myanmar, Filipinler, Suudi Arabistan, Singapur, Sri Lanka, Umman Sultanlığı, Tayland, Türkiye, BirleÅŸik Arap Emirlikleri ve BirleÅŸik Krallık dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlarda 90'dan fazla lüks otel ve resortta hayata geçiriliyor.

Shangri-La Circle, Shangri-La Group'un hayatın eÄŸlenceli, sınırsız ve olasılıklarla dolu olması gerektiÄŸi fikri üzerine inÅŸa edilen yeni bir çaÄŸdaÅŸ Asya seyahat yaÅŸam tarzı platformu ve ödüllü Golden Circle sadakat programının bir dönüÅŸümüdür. Shangri-La Circle, üyelerine dünya çapındaki 100'den fazla Shangri-La, Kerry, JEN ve Traders noktasında seyahatlerinin her anında grubun restoran portföyü, wellness tesisleri ve aile deneyimlerinin de dahil olduÄŸu geliÅŸmiÅŸ avantajlar sunuyor. Avantajların ayrıntılarına buradan ulaÅŸabilirsiniz. Üye olmak veya en güncel Shangri-La Circle duyuruları ve tekliflerinden haberdar olmak için www.shangri-la.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Bizimle Instagram, Facebook, Weibo ve WeChat üzerinden iletiÅŸime geçebilir veya Shangri-La mobil uygulamasını buradan kolayca indirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için www.shangri-La.com'u ziyaret edebilirsiniz.

  Etiketler


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar