Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel Müdürlüğüne Serkan Hüsünbeyi Atandı

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel Müdürlüğüne Serkan Hüsünbeyi Atandı
24 Ocak 07:57 2024

Bodrum’un benzersiz doÄŸasıyla iç içe, masmavi denizi ile çevrili bir yaÅŸam alanı yaratan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel MüdürlüÄŸüne sektörün deneyimli ismi Serkan Hüsünbeyi atandı.

Otelcilik alanındaki kariyerine 1998 yılında Robinson Select Maris Marmaris’te baÅŸlayan Serkan Hüsünbeyi, dünyanın farklı turizm merkezlerinde ve tanınmış otel markalarında daha geniÅŸ sorumluluklar üstlenerek Swissotel, Kempinski, Rixos Accor Hotels gibi otellerde üst düzey yönetici olarak görev aldı. Hüsünbeyi, son olarak River Rock Hotels & Resorts’ta Global Operasyonlar ve GeliÅŸtirme BaÅŸkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Ä°ÅŸ yaÅŸamı boyunca bulunduÄŸu üst düzey pozisyonlarda Genel Müdürlük, Bölge MüdürlüÄŸü, Operasyondan ve GeliÅŸtirmeden Sorumlu BaÅŸkan Yardımcılığı gibi stratejik pozisyonlarda yer alan Hüsünbeyi, operasyon, yiyecek ve içecek alanlarında ve finans bölümündeki bilgi ve uzmanlığı ile, kaliteyi ve hizmette mükemmelliÄŸi ön planda tutarak bir çok baÅŸarıya imza attı.

Misafirlerinin her an kendilerini özel hissetmeleri ilkesiyle hizmet veren Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un Genel MüdürlüÄŸü pozisyonuna getirilen Serkan Hüsünbeyi, ‘Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un yetenekli ekibiyle birlikte misafirlerimize eÅŸsiz bir deneyim sunmayı, ödüllü Kempinski kalitesi ile var olan yüksek hizmet standartlarını daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu özel marka ve ekip arkadaÅŸlarım ile birlikte misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için çalışmalarımızı heyecan ile yürütüyor olacağız’ diyor.

  Etiketler


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar