Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Önde Gelen İsimleri FSummit 2024’te Antalya’da Buluşuyor!

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Önde Gelen İsimleri FSummit 2024’te Antalya’da Buluşuyor!
06 Ocak 09:55 2024

Türkiye’yi dünya üzerinde önemli bir turizm, ağırlama ve gastronomi destinasyon markası haline getirmek amacıyla ulusal ve uluslararası paydaÅŸlar arasında köprüler kurmaya devam eden Sözen Organizasyon; sektörün ulusal ve uluslararası arenada geliÅŸimini desteklemek, gastronomi turizminin geleceÄŸinin tasarlanmasına katkıda bulunmak ve ülkemizin gastronomi turizminde çekici bir destinasyon haline gelerek markalaÅŸması amacıyla gerçekleÅŸtirilmektedir.  

Bu misyon ile yola çıkan Sözen Organizasyon, 8-9 Mart 2024 tarihlerinde 4. kez Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’i “Profit Chain” teması ile Antalya’da NEST Congress & Exhibition Center’da gerçekleÅŸtirmeye hazırlanıyor.

Ä°ÅŸletmelerin bel kemiÄŸini oluÅŸturan ve en önemli temel prensiplerinden biri olan “Profit Chain” yani “Kar Zinciri”, özünde iÅŸletmedeki her bir unsurun baÅŸarısının bir diÄŸerini nasıl etkilediÄŸini ve kârlılığın tüm iÅŸletme süreçlerinde nasıl domino etkisi yarattığını açıkça ortaya koymaktadır. Kar zinciri; Bir iÅŸletmede çalışanların mutluluÄŸunun, müÅŸterilerin mutluluÄŸunu etkilemede nasıl önemli olduÄŸunu, dolayısı ile iÅŸyerinde mutlu olan çalışanların daha iyi ürün veya hizmet üretiklerini anlatmaktadır. Ä°yi ürün ve hizmet alan alıcıların, iÅŸletmeye tekrar dönerek ürün ve hizmetleri satın alma olasılıkları her zaman daha yüksektir. Bu da ÅŸirketlerin daha fazla gelir elde etmesine, çalışanlarının ve müÅŸterilerinin daha mutlu olmasına yardımcı olur. FSummit’te, Profit Chain teması ışığında, çalışanların mutluluÄŸu, müÅŸteri memnuniyeti ve dolayısı ile istikrarlı müÅŸteri kazanımı ve bunun kar ve satışlardaki büyümeye olan olumlu etkileri üzerine paneller ve söyleÅŸiler gerçekleÅŸtirilecek.  

FSummit Konferansı’nda; Turizm, gastronomi ve ağırlama sektörü gibi müÅŸterinin deÄŸer yarattığı sektörlerde müÅŸteri memnuniyeti, istikrarlı müÅŸteri ve tüm süreçlerdeki büyümeyi saÄŸlamanın önemini vurgulayan stratejik bir yaklaşım olan Profit Chain üzerine deÄŸerlendirmelerde bulunulacak. Ä°ÅŸletmelerdeki hizmet karlılık zincirinin; iç hizmet memnuniyeti, hizmet kalitesi ve nihayetinde müÅŸteri sadakati ile ortaya çıkan gelir artışının doÄŸru orantılı büyümeye etkisi konferans ve panellerde sektörün önde gelen profesyonelleri, yatırımcıları ve uzmanları tarafından ele alınacak.  

FSUMMIT’te ulusal ve uluslararası HoReCa sektörü, turizm ve ağırlama sektörünün yatırımcıları, otel ve restoranların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B direktörleri, satın alma müdürleri, ÅŸefler, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçileri, seyahat acenteleri, marin turizmi profesyonelleri ve sektöre deÄŸer katan önemli isimler bir araya gelecek.

Turizm, gastronomi ve ağırlama sektörünün profesyonelleri iki gün boyunca birçok farklı oturumda sektörün nabzını tutacaklar. Sektör paydaÅŸlarının buluÅŸacağı bu önemli etkinlikte alanında baÅŸarılı konuÅŸmacılar, paneller ve söyleÅŸiler ile konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar. Konferansın yanı sıra ulusal ve uluslararası firmaların yer alacağı fuar bölümünde firmalar stantlarında workshop’lar, çözüm gösterileri ve tadım deneyimlerine yer verecekler. Organizasyon boyunca ziyaretçiler, ulusal ve uluslararası gıda, içecek, endüstriyel mutfak, turizm, sofra üstü ekipman firmaları ve daha fazlasının ürünlerini sergiledikleri stantları ziyaret edebilecek.

FSummit 2024 konferansımızı ve fuarımızı ziyaret etmek ve deneyimlemek için sizi 8-9 Mart 2024 tarihlerinde Antalya’da NEST Congress & Exhibition Center’da gerçekleÅŸtireceÄŸimiz etkinliÄŸimize bekleriz. 

  Etiketler


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar