10 bin noktada satışı başlayacak

10 bin noktada satışı başlayacak
26 Ekim 11:49 2017

Bakan Fakıbaba, et fiyatlarını düşürmek için zincir marketlerdeki 10 bin satış noktasıyla anlaşma yapılacağını kaydetti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 21 Ekim'de bir hafta içerisinde ucuzlatma sözü verdiği kırmızı et fiyatını düşürecek formül netleşiyor.

Kırmızı et fiyatlarını düşürmek için Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığıyla büyük marketlerde satış reyonları kurmaya hazırlanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, hedefini zincir marketlerin de içerisinde yer alacağı 10 bin satış noktası olarak belirledi. Bakan Fakıbaba, Bloomberg'e yaptığı açıklamada "10 bin satış noktası belirleyeceğiz. Onlarla anlaşma yapacağım" diye konuştu.

İKİ ZİNCİR ÖNE ÇIKTI

Görüşme yaptığı zincir marketlerin isimlerini açıklamayan Fakıbaba, "10 bin nokta, büyük zincir marketlerden mi oluşacak?" sorusuna da "Birinin 6 bin var, birinin 3-4 bin ya da daha az. Bunlarla yapacağız" yanıtını verdi. Fakıbaba, yurtdışından getirilen etlerin bu noktalara dağıtılacağını söylerken, "Kafamda bir fiyat var, o fiyatı tutturacağım" diye ekledi.



Emoji İle Değerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji Muhteşem

Muhteşem

0 Mutfak Haber Emoji Beğendim

Beğendim

0 Mutfak Haber Emoji Beğenmedim

Beğenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar