Canan Karatay Gurme Ä°zmir\'de

Canan Karatay Gurme Ä°zmir\'de
29 Nisan 00:08 2017

Gurme Ä°zmir Fuarı Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Åžarap ve Teknoloji Fuarı, gıda firmalarını ve lezzet ustalarını biraraya getirecek. Canan Karatay “zeytin ve saÄŸlıklı yaÅŸam” konulu sohbetiyle 29 Nisan’da fuarda olacak.

Ürün grubuna süt, süt ürünleri, ÅŸarap ve fermante ürünlerini de ekleyen Gurme Ä°zmir-Olivtech 7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Åžarap ve Teknolojileri Fuarı’nda en kaliteli zeytinyağı ödülleri sahiplerini bulacak.

Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi ev sahipliÄŸinde Ä°ZFAÅž tarafından Ekoloji Ä°zmir 8. Ä°zmir Organik Ürünler Fuarı ile her yıl eÅŸ zamanlı olarak düzenlenen Gurme Ä°zmir 7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Åžarap ve Teknoloji Fuarı, gıda firmalarını ve lezzet ustalarını biraraya getirecek.
 
Gurme Ä°zmir aynı zamanda, dünyanın en saygın ve güvenilir yarışması olarak kabul edilen Uluslararası Mario Solinas Kalite Yarışması ve Mario Solinas Türkiye Zeytinyağı Kalite Yarışması’nın ödül törenlerine de ev sahipliÄŸi yapacak.

26-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Fuar Ä°zmir’de gerçekleÅŸtirilecek fuar kapsamında düzenlenecek “Zeytinli Sohbetler” etkinliÄŸinde katılımcılar ve ziyaretçiler, ünlü isimlerle yüz yüze sohbet etme olanağı bulacak.

Prof. Dr. Canan Karatay 29 Nisan'da fuarda

Kalp ve Ä°ç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay “zeytin ve saÄŸlıklı yaÅŸam” konulu sohbetiyle 29 Nisan’da fuarda olurken, aynı tarihte yemek uzmanı Sahrap Soysal sohbet ve yemek gösterisine katılacak.
 
Fuar’ın en çok ilgi çekecek etkinliklerden biri de Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) temsilcileri ve Ege Üniversite Gıda MühendisliÄŸi Fakültesi öÄŸrencileri tarafından, katılımcı firmaların yaÄŸlarının tanıtılacağı Oil Bar. Burada, Ege Bölgesi haritası ÅŸeklinde tasarlanan zeytinyağı menüsü ile tadım yapılacak. Böylece katılımcı ve ziyaretçiler, zeytinyağının hangi bölgeye ve firmaya ait olduÄŸunu tadım yaparak öÄŸrenme olanağı bulabilecek.

Dünya çapında düzenlenen ve zeytinyağı sektörünün uluslararası alanda en iyilerinin seçildiÄŸi Mario Solinas Kalite Yarışması’nın ödülleri, ilk kez Türkiye’de Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) aracılığı ile sahiplerine verilecek.

Dünyada ilk kez ulusal boyutta yapılacak yarışmada Uluslararası Zeytin Konseyi’nin katkısıyla dünyanın çeÅŸitli ülkelerinden gelecek jüri üyeleri görev yapacak.

Yarışma, ‘yoÄŸun meyvemsi’, ‘orta meyvemsi’ ve ‘hafif meyvemsi’ olmak üzere üç kategoride düzenleniyor.

Olivtech Fuarı’nda, ilk üçe girenler ve mansiyon alanlar olmak üzere 12 ödül verilecek.
Tüm ziyaretçilere açık olacak alan, fuar süresince ziyaret edilebilecek. OLIVTECH 2017 Fuarı’nı profesyonel ziyaretçi fuar süresince, son tüketici ise 28-29 Nisan 2017 tarihlerinde ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.


Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar