CVK Park Bosphorus Hotel’de mutfağın başına Ramazan Demir geçti!

CVK Park Bosphorus Hotel’de mutfağın başına Ramazan Demir geçti!
25 Åžubat 00:20 2021

Ä°stanbul’un kalbinde yer alan konumu ve fark yaratan hizmet anlayışıyla ÅŸehrin çekim merkezi haline gelen CVK Park Bosphorus Hotel Ä°stanbul’un mutfağı artık Executive Chef Ramazan Demir imzasıyla devam edecek.

2013 yılından bu yana CVK Park Bosphorus Hotel Ä°stanbul’da Executive Sous Chef olarak görev yapan Ramazan Demir, artık yolculuÄŸuna Executive Chef olarak devam edecek. Görevi Eyüp Çevik’ten devralan Executive Chef Ramazan Demir’in imzası, Dünyanın en seçkin lezzetlerinin özenle hazırlandığı CVK Park Bosphorus Hotel’in mutfağında yer alacak.

Executive Chef Ramazan Demir kimdir?

1974 yılında Ä°stanbul’ da doÄŸan Ramazan Demir, 1991 yılında mutfaÄŸa ilk adımını attı. EÄŸitim hayatı süresince çeÅŸitli otellerde farklı pozisyonlarda çalışma imkanı buldu. 1996 yılında Crowne Plaza& Holiday Inn’de, Executive Chef Maximillian Thomae ile 12 yıl boyunca çalışma fırsatı buldu. Mardan Palace’ın açılış ekibinde bir yıl görev aldı. Crowne Plaza Hotel’de Executive Sous Chef pozisyonunda çalışmalarını sürdürdü. 2013’te CVK Park Bopshorus Hotel’ in açılış ekibinde Executive Sous Chef olarak görev alan Ramazan Demir, mutfaÄŸa adım attığı günden bu yana aldığı eÄŸitimlerle ve tecrübesiyle Executive Chef olarak mutfak yolculuÄŸuna devam ediyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

1 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar