Grand Hyatt İstanbul’dan Hafta Sonu Romantik Konaklama Paketi

Grand Hyatt İstanbul’dan Hafta Sonu Romantik Konaklama Paketi
20 Ocak 00:06 2021

Grand Hyatt Ä°stanbul’dan Hafta Sonu Romantik Konaklama Paketi

 

Ä°stanbul’un en önemli yaÅŸam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, hem ÅŸehrin havasını solumak hem de konforlu odalarında misafirlerine sunduÄŸu üstün hizmet anlayışıyla huzurla vakit geçirmek isteyen çiftler için hafta sonu romantik bir konaklama paketi sunuyor.

 

 

Hyatt Care & Cleanliness Commitment programının yanında SaÄŸlık ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediÄŸi prosedürleri birebir uygulayan Grand Hyatt Ä°stanbul, misafirlerine güvenli bir tatil, dinlenme alanı sunuyor.

Ä°stanbul’un en önemli yaÅŸam merkezlerinden Taksim’de yer alan ve aynı zamanda konumu itibariyle ÅŸehrin gürültüsünden uzak bir ortam sunan Grand Hyatt Istanbul, misafirlerine keyifle ve ev konforunda vakit geçirebilecekleri romantik bir program sunuyor. 

Grand Hyatt’ın deneyimli ÅŸeflerinin elinden hazırlanacak üç aÅŸamalı romantik çift kiÅŸilik akÅŸam yemeÄŸi ile konaklama, kahvaltı, odanızda karşılamada sunulan bir ÅŸiÅŸe yerli ÅŸarap, 34 Restaurant’ta alınacak tüm yiyecek ve içeceklerde yüzde 20 indirim sunuluyor. 

Hem evinizden farklı bir yerde hem de lüks bir hizmet anlayışıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için hazırlanan programda ayrıca erken giriÅŸ ve geç çıkış opsiyonu, delux odaya upgrade imkanı tanınıyor. Romantik paketin gecelik fiyatı 135 Euro. 



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar