Mado 300 ü devirdi!

Mado 300’ü devirdi!
29 Haziran 00:22 2017

Türkiye’yi MaraÅŸ dondurmasıyla tanıştıran Mado 309 ÅŸubeye ulaÅŸtı. 167 yıl önce Türkiye’yi dondurmayla tanıştıran Mado, büyümeye devam ediyor.

Her yıl yaklaşık 40 yeni ÅŸubesiyle hizmet veren firmanın Bursa, Safranbolu, Edirne, Amasya ve Ankara’daki yeni kafe restoranları kapılarını açtı.

KahramanmaraÅŸ’ta doÄŸan ve 167 yıldır doÄŸal, katkısız keçi sütü ile yapılan MaraÅŸ dondurması sunan firma hizmet ağını geniÅŸletiyor. Marka, Türkiye çapında beÅŸ yeni ÅŸubesinin kapılarını açtı. Firma Safranbolu, Bursa, Edirne, Ankara ve Amasya’da yeni ÅŸubeleri hizmet vermeye baÅŸladı. Türkiye’deki ÅŸubelerin sayısı 309’a ulaÅŸtı.

Her yıl 40 yeni Mado!

Türkiye’nin dört bir yanındaki ÅŸubeleriyle Türk insanını doÄŸal MaraÅŸ dondurmasıyla buluÅŸturan Mado, Safranbolu’da da kapılarını açtı. MaraÅŸ dondurmasının yanında Türk mutfağının lezzetleri, sütlü ve ÅŸerbetli tatlıları menüsünde barındıran marka, Safranbolu’daki ilk kafe restoranıyla artık Karabük’te de hizmet verecek. Ayrıca Bursa, Edirne ve Amasya’da açılışı yapılan yeni kafe restoranları, yöresel tatları Türkiye’yle buluÅŸturacak. Ankara’daki yatırımlarına devam eden firma, BaÅŸkent’teki 31’inci kafe restoranının kapılarını da açtı.

Firma Hakkında:

167 yıllık geçmiÅŸi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, temsilcisi olduÄŸu MaraÅŸ dondurma geleneÄŸini modern üretim tesisi ve kafe restoranlarıyla Türkiye ve Dünya ile buluÅŸturuyor.

1992 yılında Ä°stanbul’da Cadde Bostan’da ilk açılan kafe kısa zamanda beÄŸenilen bir mekan olmuÅŸ ve franchise sistemi ile yeni kafe restoranları açılmıştır.

Dünyanın dört bir yanında beÄŸeniyle tüketilen dondurmaların tamamı KahramanmaraÅŸ’ta kurulu tesislerde geleneksel yapım yöntemlerine sadık kalınarak ISO 9000 ve ESO 2000 kalite standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Mado’da Türk tatlıları ve börek çeÅŸitleri de geleneksel usullere sadık kalınarak katkı maddesi kullanmadan üretilip, sürekli geliÅŸtirlen Ar-Ge çalışmalarıyla zengin menüler oluÅŸturuluyor.

Mado Türkiye genelinde 300’ün üzerinde dondurma kafe konseptli franchize restoran iÅŸletiyor. Yurtdışında ise 18 ülkede 38 master franchize yönetimi ile iTürk bayrağını baÅŸka coÄŸrafyalarda gururla dalgalandırıyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar