Otellerini satan Şahenk, şimdi de restoranını kapattı

Bankalarla 23 Milyar Liralık yapılandırma masasına oturan DoÄŸuÅŸ Grubu’nun Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ferit Åžahenk, yurtdışındaki otel ve yat limanlarını birer birer satmasının ardından, bu kez restoranları kapatmaya baÅŸladı.
Åžahenk’in geçen yıl açtığı ABD’nin Boston kentindeki Nahita adlı restoranı 1 yıl dayanmadı ve kapısını kapattı. Türk mutfağının yanı sıra Japon ve Peru yemekleri de sunan Nahita, Bay Village bölgesindeki 100 Arlington Street’te bulunuyordu.
MİAMİ’DEKİ OTELİNİ DE SATMIÅžTI
Finansgündem'in haberine göre, geçen yıl basına yansıyan övgü haberleriyle gündeme gelen Nahita için Åžahenk, Liquid Art House’un sahibi Ruta Laukien ile anlaÅŸmıştı. Liquid Art House’a ortak olan Åžahenk, buranın ismini Nahita yapmıştı. Restoran geçen yıl Tasarım Ödülü’nü kazanmıştı.
ABD’de ortağı Nusret ile açtığı restoranlarla büyüyen Åžahenk, sahibi olduÄŸu Miami’deki Raleigh adlı otelini Bilgili Grubu’nun da ortak olduÄŸu bir konsorsiyuma 103 Milyon Dolara satmıştı.
Emoji İle Değerlendir

İnanılmaz

MuhteÅŸem

BeÄŸendim

BeÄŸenmedim
