MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS, ISTANBUL YENÄ° YILI MUHTEÅžEM ATMOSFERÄ° VE EFSANEVÄ° HÄ°ZMETLERÄ° Ä°LE KARÅžILIYOR

MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS, ISTANBUL YENÄ° YILI MUHTEÅžEM ATMOSFERÄ° VE EFSANEVÄ° HÄ°ZMETLERÄ° Ä°LE KARÅžILIYOR
30 Kasım 23:53 2021

MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS, ISTANBUL YENÄ° YILI MUHTEÅžEM ATMOSFERÄ° VE EFSANEVÄ° HÄ°ZMETLERÄ° Ä°LE KARÅžILIYOR

 

 

Ä°stanbul BoÄŸazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 200 metre BoÄŸaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu ve tarihi KuruçeÅŸme sokaklarıyla çevrili eÅŸsiz konumunda yeni yıl coÅŸkusunu yaÅŸatmaya baÅŸladı!

 

Tarihte birçok medeniyete ev sahipliÄŸi yapmış Ä°stanbul’un eÅŸsiz güzellikteki yalı ve saraylarından esinlenen mimarisi ve sofistike tasarımıyla lüksü yeniden tanımlayan otel, geniÅŸ teras ve kış bahçelerindeki ışıltılı süslemelerle 2022’nin geliÅŸini büyülü bir atmosferde kutluyor. Özenle düÅŸünülmüÅŸ her detayıyla yılbaşı ruhunu mükemmel bir biçimde yansıtan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, BoÄŸaz’a nazır eÅŸsiz restoran ve barlarında yılbaşı dönemine özel enfes lezzetler sunuyor.

 

Dünyanın dört bir yanından seçkin misafirlerin buluÅŸma noktası Bosphorus Lounge’ın efsanevi Çay Saati, 6 Aralık 2021 itibarıyla bir ay boyunca haftanın her günü 14:00-19:00 arasında yeni yıl konseptiyle taçlanıyor. Tercihe baÄŸlı olarak bir kadeh prosecco, sınırsız çay-kahve ikramı ve çikolata ÅŸelalesi ile sıcak ÅŸarap servisinin dahil olduÄŸu özel sunuma, ev yapımı tatlı ve tuzlu atıştırmalıklardan oluÅŸan çay saati lezzetleri eÅŸlik ediyor. Mekan geniÅŸ ve ferah atmosferini yılbaşına özel dekore ederek konuklarına keyif dolu anlar vadederken; sevdiklerine tatlı sürprizler yapmak isteyenler için ise The Mandarin Cake Shop’ın enfes lezzetlerini, “Mandorlato Cake” ve “Stollen Cake” gibi şık kutularındaki Noel tatlarını ve birbirinden özel hediyeler ile zenginleÅŸtirilmiÅŸ Noel sepetini konukların beÄŸenisine sunuyor. 

 

31 Aralık akÅŸamı Bosphorus Lounge, 21:00’dan 02:00’a kadar sürecek muhteÅŸem bir Yılbaşı Kutlaması’nda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Bölge Executive Chef’i Fabio Brambilla’nın özel seçkilerinden oluÅŸan sıcak ve soÄŸuk enfes kanapelerin, canlı piÅŸirme istasyonlarından geleneksel hindi ve dana brisket lezzetlerinin sınırsız premium içecekler eÅŸliÄŸinde servis edileceÄŸi mekanda, konuklar BoÄŸaz’a nazır muhteÅŸem bir ortamda DJ performansı eÅŸliÄŸinde yeni yıla merhaba demenin ayrıcalığını yaÅŸayacak.

Novikov Istanbul ise lüks ve üst düzey hizmeti kusursuz bir ÅŸekilde bir araya getirdiÄŸi etkileyici ambiyasında 31 Aralık akÅŸamı, Asya ve Ä°talyan mutfaklarından eÅŸsiz lezzetlerle paylaşımlı tabaklar olarak hazırlanacak özel Yılbaşı AkÅŸam YemeÄŸi Menüsü ve Royal AkÅŸam YemeÄŸi Menüsü’nü DJ performansı eÅŸliÄŸinde sunuyor. Dünyaca ünlü restoran; birbirinden leziz sashimi ve sushi tabaklarının yanı sıra Ördek Salatası ve Morina Balığı gibi çok özel lezzetleri ve imza kokteylleriyle yeni yıl coÅŸkusuna tat katacak.

Mandarin Oriental’ın Asya sıcaklığıyla bütünleÅŸen efsanevi hizmetlerinin sunulduÄŸu Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, ÅŸehrin kalbindeki resort atmosferinde yeni yılı benzersiz bir gastronomi deneyimi ile karşılamak isteyen misafirlerini bekliyor!

 

Bosphorus Lounge için daha fazla bilgi ve restoran rezervasyon talepleriniz için +90 212 349 88 88 numaralı telefondan iletiÅŸime geçebilirsiniz.

 

Novikov Istanbul için daha fazla bilgi ve restoran rezervasyon talepleriniz için reservations@novikovistanbul.com e-posta adresinden veya +90 212 349 8899 numaralı telefondan iletiÅŸime geçebilirsiniz.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar