Hyatt, Çin'in Hainan Adasına Hello Kitty temalı otel planlıyor

Hyatt, Çin'in Hainan Adasına Hello Kitty temalı otel planlıyor
17 Ocak 23:27 2022

Otel, Keystone Group tarafından geliÅŸtirilecek ve JdV by Hyatt markasına eklenecek. Hainan Eyaletindeki ilk Hello Kitty tema parkı olan Sanya Hello Kitty Resort'un bir parçası olarak 2025 yılına kadar açılması planlanıyor.

Sanrio karakterleriyle dekore edilecek olan yeni otel Hello Kitty’nin 221 oda ve villayisı olacak. Ayrıca üç restoran ve bar, temalı balo salonu, yüzme havuzu ve spa ve fitness merkezi bulunacak.

52 dönümlük Hello Kitty beldesi içinde inÅŸa edilen otel, konuklara ve ziyaretçilere tema parkıyla yakından baÄŸlantılı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Konuklar, tasarım ve teknoloji aracılığıyla hayata geçirilen etkileÅŸimli deneyimlerle kendi Sanrio yolculuÄŸuna çıkmaya davetlidir.

Keyestone Group CEO'su Jeffery Pun, "Keystone Group, Çin genelinde misafirperverlik portföyümüzü geniÅŸletmeye devam ederken, Hyatt ile iÅŸbirliÄŸimizi geniÅŸletmekten memnuniyet duyuyoruz. Sanya Hello Kitty Hotel, konuklarına en sevdikleri Sanrio karakterleriyle rahatlarken gerçekten benzersiz bir deneyim yaÅŸatmak için birinci sınıf konaklama projelerini geliÅŸtirme ve yönetme konusundaki güçlü yönlerimizden yararlanacaktır. Otelin ve Sanya Hello Kitty Resort'un Hainan'ın turizm manzarasında ikon haline geleceÄŸine ve bu bölgede yüksek kaliteli seyahat deneyimleri için artan talebi karşılamamıza olanak saÄŸlayacağına inanıyoruz."

Hyatt'ın Asya Pasifik Büyüme ve Operasyonlar BaÅŸkanı Stephen Ho, "Keyestone Group ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu hızlı büyüyen pazarda ilk Hello Kitty temalı oteli Hyatt'a emanet ettikleri için minnettarız. Bu heyecan verici yeni projede sevilen Sanrio karakterlerini hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz.” (Tourexpi)



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar