Migros Başarılı Girişimlere Kapılarını Migros Up ile Açıyor

Migros Başarılı Girişimlere Kapılarını Migros Up ile Açıyor
17 Aralık 11:15 2020

Migros BaÅŸarılı GiriÅŸimlere Kapılarını Migros Up ile Açıyor

Modern perakendenin öncüsü Migros, Türkiye’de giriÅŸimcilik ekosistemine deÄŸer katmak amacıyla Migros Up programını baÅŸlattı. Ortak yenilik üretme platformu olan Migros Up, insan kaynakları uygulamalarından tedarik zinciri çözümlerine ve maÄŸazacılık operasyonlarına kadar dönemin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak veya geliÅŸen yeni sektörlerde yer almak için giriÅŸimciler ve Migros yetkililerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. 23 Aralık tarihine kadar https://migrosup.com/ web sitesi üzerinden yapılacak baÅŸvurular sonrasında seçilecek 5 giriÅŸimci, Silikon Vadisi uzmanlarından eÄŸitim alacak, ayrıca projelerini Silikon Vadisi yatırımcılarına anlatma ve geri bildirim alma fırsatı yakalayacak. 

Migros, giriÅŸimcileri desteklemek üzere kurduÄŸu Migros Up platformunu duyurdu. Migros ve giriÅŸimci firmalar arasında ortak kültür oluÅŸturan, yenilik üreten ve Türkiye giriÅŸimcilik ekosistemine deÄŸer katmayı amaçlayan bir program olan Migros Up, giriÅŸimcilere destek olmak ve iÅŸ birlikleri gerçekleÅŸtirmek üzere çaÄŸrıda bulunuyor. Ä°lk olarak Ä°TÜ Çekirdek’in düzenlediÄŸi Big Bang 2020’de duyurulan Migros Up, etkinlikte Hergele Elektrikli Scooter ve Avokadio giriÅŸimlerine toplam 100 bin TL tutarında ödül verdi.  

BaÅŸvurular web sitesi üzerinden alınacak, seçilecek 5 giriÅŸim hayalini Silikon Vadisi’ne taşıyacak

GiriÅŸimlerle iÅŸ birliÄŸi geliÅŸtirme programı olan Migros Up kapsamında, duyurular yılın belirli dönemlerinde https://migrosup.com/ web sitesi üzerinden yapılacak. Duyurusu yapılan çalışma alanına uygun insan kaynakları uygulamalarından tedarik zinciri çözümlerine ve maÄŸazacılık operasyonlarına kadar pek çok farklı alanda ürün veya hizmet sunan, ürün veya hizmeti kullanılabilir durumda olan, erken aÅŸama teknoloji giriÅŸimlerinden, yatırım almış ve hızlı büyüme aÅŸamasındaki giriÅŸimlere kadar, ölçeklenebilir iÅŸ modeline sahip ve fikir aÅŸamasını tamamlamış tüm giriÅŸimlerin baÅŸvuruları deÄŸerlendirilecek. Ä°lk adım olarak Åžubat ayında düzenlenecek lansman kapsamında giriÅŸimcilerin baÅŸvuruları alınacak ve seçilen 5 giriÅŸimci Silikon Vadisi’ndeki yatırımcılarla buluÅŸurken bu süreç için vadinin prestijli uzmanlarından da eÄŸitim ve geri bildirim alacak. Kazanan ise Migros Up ile ilk iÅŸ birliÄŸi projesine baÅŸlayacak. 23 Aralık tarihine kadar yapılabilecek olan baÅŸvurular Migros’un uzman ekipleri tarafından, fikrin yenilikçiliÄŸi ve uygulanabilirliÄŸi, ekibin yetkinliÄŸi, iÅŸ modelinin tutarlığı, çözüm olarak sunulan ürün/hizmetin baÅŸarısı ve Migros ile iÅŸ birliÄŸi potansiyeli kriterlerine göre deÄŸerlendirilecek. 

Programa seçilen giriÅŸimciler ürün ya da hizmetlerini Migros uzmanları ile gerçek hayatta test ederek geliÅŸtirme imkanı bulacak. GiriÅŸimciler ayrıca Migros tarafından saÄŸlanan kapalı ofis alanından ve diÄŸer imkânlardan faydalanabilecek. Migros ve iÅŸ dünyasının önde gelen isimlerinden mentorluk alma, yeni bakış açısı ve iÅŸ modelini geliÅŸtirmeye yönelik yeni fikirler alma fırsatı yakalayabilecek. Migros ile ortak çözüm geliÅŸtirme, iÅŸ birliÄŸi veya ürün/hizmet satışı ile ticari referans elde edebilecek. Migros Up faaliyetleri kapsamında tanıtım faaliyetlerine dahil olabilecek.     

Kerim Tatlıcı: “Migros Up programı ile yepyeni bir kültürün temellerini atıyoruz”

Migros’un Türkiye’de Ar-Ge merkezine sahip ilk ve tek gıda perakende ÅŸirketi olduÄŸuna dikkat çeken Migros Ticaret A.Åž. Bilgi Teknolojileri ve Ä°ÅŸ GeliÅŸtirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Tatlıcı, “Topluma fayda saÄŸlarken gençleri ve giriÅŸimci ruhuna sahip herkesi heyecanlandıran yenilikçi projeleri ve iÅŸ birliklerini Migros Up platformu ile destekleyeceÄŸiz. Migros Up hedefleri arasında Türkiye giriÅŸim ekosistemine deÄŸer katmak olduÄŸu gibi yapılan iÅŸ     birlikleri ve çalışmalar sonucunda dünyaya örnek projeler üretmek de bulunuyor. Migros Up programı ile ortak inovasyon ve ortak yaratıcılığı hedefleyerek yepyeni bir kültürün temellerini atıyoruz. Tüm giriÅŸimcileri Migros Up’ın lansman programına baÅŸvuruya davet ediyoruz” dedi. 

Kerim Tatlıcı sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: “Seçilecek 5 giriÅŸimci ‘Migros Up GeleceÄŸin GiriÅŸimcisi’ unvanı ile ulusal ve uluslararası mecralarda lanse edilecek. Ancak bu platformun en önemli özelliklerinden bir tanesi Silikon Vadisi ile yaptığımız iÅŸ birliÄŸi olacak. Seçilecek kiÅŸiler Silikon Vadisi’nin prestijli uzmanlarından birebir eÄŸitim alacak, lansman gününde Silikon Vadisi yatırımcılarına giriÅŸimlerini anlatma imkanı bulacak. Kazanan giriÅŸimci, ürününü Migros’un gücüyle büyütecek.”



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar