NEBİ OZAN ÖZDEMİR, SIX SENSES KOCATAS MANSIONS, İSTANBUL’UN OTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

NEBİ OZAN ÖZDEMİR, SIX SENSES KOCATAS MANSIONS, İSTANBUL’UN OTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI
10 AÄŸustos 14:04 2021

NEBÄ° OZAN ÖZDEMÄ°R, SIX SENSES KOCATAS MANSIONS, Ä°STANBUL’UN OTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

 

Six Senses KocataÅŸ Mansions, Ä°stanbul’un Otel MüdürlüÄŸü görevine Nebi Ozan Özdemir atandı.

 

Six Senses KocataÅŸ Mansions, Istanbul Yiyecek&Ä°çecek DirektörlüÄŸü görevini sürdürmekte olan Nebi Ozan Özdemir, AÄŸustos 2021 itibariyle Otel Müdürü olarak atandı. Otelcilik kariyerine 2008 yılında baÅŸlayan Nebi Ozan Özdemir, Turizm ve Otelcilik alanındaki tecrübesini Türkiye’de yer alan lüks segment otellere ek olarak Katar ve Umman’da edindiÄŸi deneyimlerle perçinledi. Six Senses KocataÅŸ Mansions’daki görevinden önce uzun süredir yurtdışında görev yapmakta olan Nebi Ozan Özemir, Six Senses KocataÅŸ Mansions, Ä°stanbul’un Otel Müdürü olarak kariyerine devam edecek.

 

Turizm ve Otelcilik alanındaki tecrübesini Six Senses KocataÅŸ Mansions, Ä°stanbul’un uluslararası sürdürülebilirlik felsefesi çerçevesinde sunacağı hizmetlerde deÄŸerlendirecek olan Nebi Özdemir, kariyeri boyunca sorumlu olduÄŸu otellerdeki çalışmalarıyla uluslararası bir çok ödüle layık görüldü. 

 

 

Özdemir’in iÅŸ dışındaki hobileri arasında seyahat etmek, tenis ve futbol yer alıyor.

 


Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul Hakkında

BoÄŸaz’ın en nadide kıvrımlarından Sarıyer’de konumlanan Six Senses KocataÅŸ Mansions, Istanbul, Osmanlı döneminden kalma iki tarihi yalıda, Six Senses misafirperverliÄŸi ve kiÅŸiye özel hazırlanan deneyimlerle hizmet vermektedir. 45 odalı butik otel atmosferi ve sürdürülebilirlik felsefesi ile dikkat çeken Six Senses Kocatas Mansions,Istanbul, kendi ters osmoz tesisini ve kristal su rafinerisini yöneterek, karbon ayak izini düÅŸük tutarken ve plastik ÅŸiÅŸe kullanmadan yüksek kaliteli içme suyu üretiyor. Organik sebze bahçesi ile çevresel ayak izini daha da azaltma amacını destekleyen grup, mümkün olan her yerde, ambalaj ve atıkların minimumda tutulması ve yeniden kullanılmasını hedefliyor.

 

Six Senses Hotels Resorts Spas Hakkında: Six Senses, Evason ve Six Senses Spas isimleri altında 21 ülkede 18 otel ve 30 Spa tesisi ile hizmet verilmekte olup önümüzdeki dönemde 19 yeni tesis açılışı planlanmaktadır. Six Senses, IHG® (InterContinental Hotels Group) ailesinin bir üyesidir.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar