Zomato yemek siparişi için sahaya çıktı

Zomato yemek siparişi için sahaya çıktı
03 Aralık 19:48 2020

Zomato yemek sipariÅŸi için sahaya çıktı

 

Pandemi nedeniyle yeniden sıkı tedbirlere geçildiÄŸi dönemde hem müÅŸterilere hizmet etmek hem sektörü desteklemek için sahaya çıkan zomato'dan artık avantajlı fiyatlarla online yemek sipariÅŸi vermek mümkün.

 

"Daha fazla insan için daha iyi yemek'' söylemiyle 25 ülkede kullanılan yeme-içme platformu zomato'nun online yemek sipariÅŸ hizmeti artık Ä°stanbul'da da faaliyette. Daha önce, Ä°stanbul'da dışarıda yemek yeme hizmetine odaklanan zomato uygulamasıyla binlerce restoran arasından yemek sipariÅŸi verilebiliyor.

 

Anında sipariş ver

zomato Türkiye Ülke Müdürü Cankut Aydın, dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek "zomato olarak Online Yemek SipariÅŸ sistemini Ä°stanbul'da hayata geçirdik. Farklı ülkelerde ve ÅŸehirlerde sürdürdüÄŸümüz bu büyük ve önemli operasyonu dünyanın en büyük ÅŸehirlerinden birinde uygulamaya baÅŸladık, çok heyecanlıyız. Online yemek sipariÅŸi hizmetine geçiÅŸimize özellikle böyle bir dönemde baÅŸlamak bizler için çok deÄŸerli. Hepimiz biliyoruz ki yeme-içme sektörü bu süreçten doÄŸrudan etkilendi. Åžu anda da restoranların eve servis koÅŸuluyla çalıştığı bir süreçteyiz. Bu dönemde hem Ä°stanbul'a hizmet etmek, hem de sektörümüzü birlikte ayaÄŸa kaldırmak için tüm gücümüzle sahadayız. Bugüne kadar gerek komisyon oranlarıyla, gerekse zomato'nun karşıladığı indirimlerle hem restoranlara katkı saÄŸlamaya, hem de yemek sipariÅŸi veren müÅŸterilerimize zomato avantajlarını sunmaya devam edeceÄŸiz" dedi.

 

En iyi yemekler, indirimler ve kullanıcı yorumları

Aydın, kullanıcıların zomato uygulamasıyla sipariÅŸ vermek istedikleri restoranlar ve yiyecekler hakkında servis kalitesinden kullanıcı yorumlarına, mekân görüntülerinden sipariÅŸin hangi aÅŸamada olduÄŸuna kadar bilgi sahibi olabildiklerini kaydetti. Aydın, sözlerine ÅŸöyle devam etti: "Eve sipariÅŸ vermek istedikleri anda restoranın ve en önemlisi yiyeceklerin puanını görüntüleyebilen müÅŸterilerimiz, çok avantajlı fiyatlarla en iyi yemeklerin sipariÅŸlerini kolayca verebiliyorlar. zomato olarak amacımız, müÅŸterilerimizin Ä°stanbul'un en iyi lezzetlerine en ekonomik ÅŸekilde ulaÅŸması. Bu doÄŸrultuda kampanyalarımızı sürdürerek en verimli ÅŸekilde sunmaya devam edeceÄŸiz"

 

zomato hakkında:

Restoran keÅŸif rehberi ve online sipariÅŸ platformu zomato2008 yılında Delhi, Hindistan'da kuruldu. 25 ülkede faaliyet gösteren ÅŸirket 'daha fazla insan için daha iyi yemek' vizyonu için çalışıyor. Mekanların ve yiyeceklerin puanlanabildiÄŸi, yol tariflerinin ve menülerin yer aldığı sistemde restoranlarla sürdürülebilir bir ekosistem oluÅŸturulması saÄŸlanıyor. zomato, iOS cihazları için App Store'dan, Android cihazlar içinse Google Play Store'dan indirilebiliyor.



Emoji Ä°le DeÄŸerlendir

0 Mutfak Haber Emoji İnanılmaz

İnanılmaz

0 Mutfak Haber Emoji MuhteÅŸem

MuhteÅŸem

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸendim

BeÄŸendim

0 Mutfak Haber Emoji BeÄŸenmedim

BeÄŸenmedim

0 Mutfak Haber Emoji Üzüldüm

Üzüldüm


Yorumlar